Rămâi conectat

Sport

Echipa Crăciunelu de Jos, la Sibiu, la etapa zonală a Cupei Satelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa din Crăciunelu de Jos, câștigătoarea la nivel județean a competiției juvenile fotbalistice Cupa Satelor, fără a primi gol, a reprezentat Alba la faza zonală a atractivei întreceri dedicate copiilor năascuți în anul 2009.

În județul Sibiu, la Dîrlos, s-au înfruntat reprezentanele județelor Mureș (Zau de Câmpie), Harghita (Frumoasa), Alba (Crăciunelu de Jos) și Sibiu (Șura Mică). Micuții crăciuneni au remizat, scor 0-0, cu Zau de Câmpie, și au pierdut la limită disputele cu Șura Mare și Frumoasa. Sibienii au câștigat toate cele trei meciuri disputate, 1-0 cu Frumoasa și Crăciunelu de Jos și 3-0 cu Zau de Câmpie și s-au calificat în finala națională, alături de Ulmeni (Călărași), Bucșani (Dâmbovița), Mârșani (Dolj), alte etape regionale disputându-se în aceste zile.

“După cum arată și rezultatele, au fost 3 meciuri echilibrate în care, cu mai multă atenție, puteam obține victoria. Sunt mândru de copiii mei, pentru efortul și implicarea de care au dat dovadă, mai ales că din lotul de jucători deplasat doar 4 sunt născuți 2009, restul fiind din anii 2010, 2011 și 2012”, a transmis prof. Adrian Cîmpean.

Lotul reprezentantei Albei, pregătit de profesorii Mircea Popa, Iacob Cîmpean și Adrian Cîmpean Cîmpean, i-a cuprins pe următorii: Răzvan Păcurar (2009), Cristian Păcurar (2012) și Cosmin Mîndrușcă  (2009) – portari, Sebastian Șipoș (2009), Tudor Popa (2010), Mădălin Mailat (2011), Andrei Nandrea (2011), Ștefan Mărginean (2010), Tudor Mărginean (2010), Victor Oniga (2012), Andreei Popa (2009), Sasha Nandrea (2012), Luca Cîmpean (2012), Gabriel Coman 2011), Bogdan Furdui ( 2011), Casian Muntean (2010), Mateo Moldovan (2012) și Nicu Oniga (2014) – jucători de câmp.

“O competiție încheiată cu fruntea sus de băieții din Crăciunelu de Jos, cu 11 goluri înscrise și doar două primite. Trebuie să mulțumesc pe această cale firmei Bosch Blaj pentru sponsorizarea acordată, în baza căreia jucătorii noștri au folosit un echipament nou la această competiție”, a încheiat Adrian Cîmpean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea