Rămâi conectat

Sport

Echipa Colegiului Național “IM Clain” Blaj – vicecampioană națională la ONSS, volei masculin, gimnaziu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa de volei masculin a Colegiului Național “IM Clain” Blaj a devenit vicecampioană națională în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, volei masculin, gimnaziu.

Faza finală s-a disputat la Fetești (Ialomița), la competiție fiind prezente cele mai bune 8 echipe din țară la acest nivel, repartizate inițial în două grupe: *grupa A: Suceava, București, Tulcea, Dolj; *grupa B: Prahova, Sălaj, Alba, Cluj. Cu 4 meciuri câștigate, echipa din “Mica Romă” a obținut dreptul de a disputa finala: 2-0 cu Prahova, 2-0 cu Cluj, 2-1 cu Sălaj (în grupe), 2-0 cu Suceava (semifinală). Disputa pentru locul întâi și medaliile de aur a fost adjudecată de București (2-0), după întâlnire spectaculoasă, de un nivel tehnic ridicat (pe locul 3 s-a situat formația din Zalău).

*Dancu și Șilean, premii individuale

Doi dintre voleibaliștii blăjeni s-au remarcat în acest turneu și au fost recompensați cu distincții individuale: Antonio Dancu – MVP-ul turneului, Raul Șilean – cel mai bun centru. Lotul a fost format din Antonio Dancu (căpitan), Raul Șilean, Tudor Iuga, Gabriel Coman, Andrei Câmpean, Adrian Bolgar, Tudor Jidveian, Alexandru Sechel, Robert Marc. Profesorul indrumător a fost Silviu-Ioan Marcu (fiul Silviei Marcu, antrenor la CSȘ Blaj).

Menționăm în acest context că recent, echipa de volei liceu fete a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, coordonator profesor Raluca Rotar, a obținut medaliile de argint la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS), volei fete, secțiunea licee, la Bistrița. Pe lângă cele două performanțe, respectiv formații vicecampioane naționale, “IM Clain” Blaj a mai avut calificate la fazele finale ale ONSS echipa de băieți, la liceu (locul 7 la Zalău) și echipa de fete, la gimnaziu (locul 5, la Craiova).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea