Rămâi conectat

Sport

După tur, LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș – locul al 3-lea la junioare 1

Publicat

în

După o stagiune cu probleme, în care pandemia de coronavirus a îngreunat considerabil activitatea clubului, în această ediție, 2021/2022 LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș are trei echipe în campionatele naționale de handbal feminin, la nivel de junioare.

Cele de junioare 1 și junioare 2 sunt pregătite de antrenorul Octavian Achimescu, iar de pregătirea junioarelor 3 se ocupă Lucia Sîrb. După prima parte a campionatului LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș are 8 puncte în 7 întâlniri și se plasează pe treapta a treia a podiumului, devansată de Sepsi Sf. Gheorghe – cu 14 puncte (maximum) și Corona Brașov (10 puncte). Rezultatele înregistrate au fost, în ordine, cu CSM Făgăraș, scor 39-37 (23-17); CSȘ Dinamo Brașov, în deplasare, scor 38-28 (17-10); campioana la zi, Corona Brașov, scor 29-25 (14-11); 32-34 (15-17) cu CSȘ Odorheiul Secuiesc (d); 44-29 (22-17) cu CSȘ Făgăraș; 15-37 (7-18) cu Sepsi Sf. Gheorghe și 28-32 (18-17) cu CSȘ Mediaș (d). Returul începe în 22 ianuarie, la Făgăraș.

La junioare 2, echipa din Sebeș este pe locul al 4-lea în Seria E, cu 5 puncte, în ierarhie mai fiind CSȘ Caracal – 18 p, CS Chimia Rm. Vîlcea – 15, CSM Tg. Jiu – 11 și CSȘ Hunedoara – două puncte. Rezultate: 28-38 (16-17) cu CSȘ Caracal (deplasare), 38-27 (15-10) cu CSȘ Hunedoara, 28-36 (15-20) cu Chimia Rm. Vâlcea (deplasare), 31-32 (14-16) cu CSM Tg. Jiu (acasă). Campionatul se reia cu etapa a 6-a, în 23 ianuarie, acasă cu liderul CSȘ Caracal.

Elit - Gustul Desăvârșit

Tot pe locul al 4-lea, la cea mai mică dintre generații, aceea a junioarelor 3, însă din 7 echipe se plasează LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș, ce a acumulat 26 de puncte (la egalitate cu locul al 3-lea, ocupat de CSȘ Sibiu, primele două fiind Gr. Școlar Energetic Rm. Vâlcea și CS Chimia Rm. Vâlcea – fiecare cu 39,5 puncte). A fost 31-23 cu CSM “Mihai Viteazul” Vulcan, 23-28 cu CSȘ Petroșani (deplasare), 37-22 cu Col. Naț. Cetate Deva, 26-26 la Gr. Șc. Energetic Rm. Vâlcea, 25-30 cu CS Chimia Rm. Vâlcea (a), 23-32 la CSȘ Sibiu, 34-27 cu CSM “Mihai Viteazul” Vulcan și 19-26 cu CSȘ Petroșani. Sâmbătă, 22 ianuarie, a doua parte a stagiunii se reia cu deplasarea de la Deva. Octavian Achimescu, un antrenor recunoscut la nivelul handbalului juvenil, care a activat inclusiv în Divizia A cu HC Alba Sebeș, a anunțat că obiectivele acestui sezon regulat sunt calificarea în turneul semifinal Speranță, adică locurile 4-6, cu junioarele 1 și 2, respectiv junioarele 3 să acceadă la turneul final Valoare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Sport

Liga a 4-a: Voința Stremț 4-4 nebun acasă cu Spicul Daia, la ultima reprezentație | CS Zlatna, „set” cu Kinder

Publicat

în

În primele două jocuri ale penultimei runde din Liga a 4-a au fost rezultatele:

Voința Stremț – Spicul Daia Română 4-4 (2-1): Al. Juncan (2, 7), Trifa (61), Polhac (76), respectiv Brânză (25, 84), R. Mihălțan (52, 64).

Ce nebunie de meci pentru stremțeni, la ultima reprezentație stagională. Voința a condus mereu, chiar cu 2-0, dar a fost egalată de trei ori. Dăienii veneau după două eșecuri, dar au reușit să obțină o remiză importantă. Demn de remarcat golul marcat de junorul Robert Polhac (va împlini 17 luna viitoare). Gazdele, fără 6 titulari (Dr. Pop, Muntean, Cerghedean, Goangă, Petruse, Dreghiciu, Oprița), au luat un punct după 6 înfrângeri consecutive!!!

Elit - Gustul Desăvârșit

Un retur pe care vrem să-l uităm. Le mulțumim suporterilor care ne-au fost alături și îi așteptăm la finala de la Daia”, a transmis antrenorul Raul Oargă.

*CS Zlatna – Kinder Teiuș 6-2 (4-0): Stoina (14), Corcheș (16), Arsin (29), D. Cristea (31, 62), Novăcean (84)/ B. Ștef (47), Coardoș (58).

“Set” pe Ampoi, în nocturnă, pentru cea mai clară victorie din retur a gazdelor, ultimul gol fiind înscris de juniorul Novăcean (n. 2004). Kinder a ajuns la 6 insuccese succesive și este a doua grupare ce a primit peste 100 de goluri.

Sâmbătă, ora 1.00: CS Universitatea Alba Iulia – Viitorul Vama Seacă (la Galtiu)

*Duminică, ora 11.00: Performanța Ighiu – Viitorul Sântimbru; ora 14.00: Hidromecanica Șugag – GT Sport Alba Iulia; ora 18.00: Energia Săsciori – Olimpia Aiud și Inter Unirea – CIL Blaj, Industria Galda de Jos – stă.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Sport

Mâine pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Sănătatea Cluj | Se termină chinul…

Publicat

în

Oficial, Unirea Alba Iulia abordează ultimul meci al acestei ediții din postura de retrogradată în Liga a 4-a, un moment dezolant pentru istoria clubului din Cetatea Marii Uniri.

Sâmbătă, de la ora 18.00, pe “Cetate” este reprezentația de final a acestei staguni chinuitoare, cu Sănătatea Cluj (locul 6, 33 de puncte), adversar care în urmă cu o lună a administrat fostei prim-divizionare un rușinos “set la zero”. (Ne)oficial, Unirea Alba Iulia va continua de la toamnă tot la acest nivel, prin primirea unul loc sub soarele celei de-a treia scene. “Alb-negrii”, penultimii în ierarhia Seriei a 9-a, cu 26 de puncte, au retrogradat, pe hârtie, săptămâna trecută, în urma remizei de la Reghin (aveau nevoie de victorie), chiar dacă au 4 runde fără eșec (10 puncte acumulate). Vor absenta Oluwaseun și Fetița – suspendați, va reveni Cîrloanță.

Ne dorim să câștigăm, cu toate că avem probleme în compartimentul ofensiv. Suntem motivați să ne impunem pentru că ultima impresie contează”, a punctat Marcel Rusu.

Elit - Gustul Desăvârșit

Se va trage cortina, va veni vacanța, însă vara se anunță una incitantă pentru Alba Iulia fotbalistică: preluarea clubului de către Primărie, prin intermediul CS Municipal Unirea Alba Iulia (a se citi confirmarea primirii locului, rezolvarea aspectelor juridice, hotărâri de CL în acest sens, cesionarea dreptului de participare, nou proiect etc.).


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, CS Ocna Mureș – Sticla Turda | Bate vântul de vacanță

Publicat

în

Sâmbătă, la ora 18.00, este ultima rundă din play-off-ul Seriei a 9-a, între CS Ocna Mureș (locul 8, 30 de puncte) și Sticla Arieșul Turda (‘lanterna roșie”, cu 21 de puncte).

O întâlnire peste care adie aerul de vacanță, miza fiind doar orgoliul echipei conduse de Paul Ciucă în compania unui oponent deja resemnat și retrogradat (3 eșecuri la rând). Ocnamureșenii încheie al doilea sezon consecutiv pe a treia scenă, dar au de luat o revanșă în plan moral, după seria dezamăgitoare din ultimele 5 jocuri (trei înfrângeri la rând, un punct și un gol, 1-15 golaveraj!). Va lipsi Cioară – probleme cu serviciul.

Am evitat retrogradarea, deci principalul obiectiv este realizat. Însă ultima lună a fost una sub așteptări, am cam stricat imaginea clădită în cea mai mare parte a campionatului, iar cauzele sunt mai multe, nu una singură. În ultimul meci vom încerca să lăsăm o impresie bună, să plece suporterii bucuroși acasă”, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare