Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După 12 etape, s-a schimbat liderul în Liga a IV-a! Olimpia Aiud a trimis Performanţa Ighiu pe prima poziţie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpia Aiud-Muresul Vintu de Jos32Olimpia Aiud a reuşit să instaleze un noul lider în Liga a IV-a, după remiza înregistrată cu Mureşul Vinţu de Jos. Gruparea pregătită de Mihai Manea a pierdut, la golaveraj, prima poziţie, pe care o ocupa de 12 etape (din runda a 5-a, în septembrie 2014), noul lider fiind Performanţa Ighiu, ce s-a impus cu un set de tenis sub Drăgana, în compania „lanternei roşii”.

Lupta pentru accederea în eşalonul terţ se anunţă încinsă în continuare, în condiţiile în care formaţia lui Adorian Himcinschi a recuperat un ecart de 8 puncte! Incitantă este şi competiţia principalilor marcatori, cu Val. Drăgan (Olimpia), S. Turuş şi R. David (ambii Performanţa) – câte 16 reuşite, urmaţi de R. Morar (Performanţa) – 15 goluri. La polul opus al ierarhiei, CIL Blaj a întors scorul şi s-a impus pe final în derby-ul supravieţuirii de la Ocna Mureş, condamnând gazdele la penultima poziţie, cu şanse reduse de a evita retrogradarea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea