Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Duminică, start în Campionatul Naţional de volei, cadete, meci CS Ocna Mureş – CSŞ Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminica 11 octombrie, 2015, se va da startul in noua editie a Campionatului National de Volei, Divizia Cadete, în prima etapă fiind un derby judeţean, CS Ocna Mureş – CSŞ Blaj. CS Ocna Mures - CSS Blaj 1In primul meci, fetele din echipa de cadete CS Ocna Mureş, antrenate de domnii profesori Augustin Dragut si Ioan Baciu vor juca,, incepand cu ora 12.00 in Sala de Sport a Scolii Lucian Blaga din Ocna Mures, in compania echipei CSS Blaj. 
Lotul CS Ocna Mureş din acest campionat:
Andreea Martin – capitanul echipei, Alexandra Puia, Alexandra Herţeg, Daria Rusu, Denisa Suciu, Ioana Hirceaga, Ioana Muresan, Mara Stincel si Raluca Baciu

Fetelor de mai sus se pot alătura, în functie de meciuri si alte voleibaliste de la echipa de Sperante a clubului nostru, echipa antrenata de dl prof Stelian Grozav.
Sa le uram multa bafta in noua editie de campionat si va asteptam duminica in tribune, sa le incurajam pe fetele noastre!”, a declarat marius Stîncel, directorul CS Ocna Mureş.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia 2-3 (0-0), în play-off-ul eșalonului terț!!! Studenții au dat lovitura

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Universitar Alba Iulia a dat lovitura la Ungheni, la primul joc după despărțirea de antrenorul Bruno Vienescu! Formația din Cetatea Marii Uniri au învins 3-2 (0-0), după un al doilea act de senzație, în care au revenit de la 0-1. Interimatul asigurat de Nicolae Ghișa a adus și prima victorie din play-off, după 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea