Rămâi conectat

Sport

Duminică, în Piața Cetății din Alba Iulia: turneul “Fotbal în familie”, ediția a doua

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, 21 mai, cu începere de la ora 13.00, în Piața Cetății din Alba Iulia (fostul parc Custozza, în fața Universității “1 Decembrie 1918”) se va desfășura a doua ediție a turneului “Fotbal în familie”, pentru a fi sărbătorită Ziua Internațională a Familiei.

Competiția este organizată de AJF Alba, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia, Primăria Municipiului Alba Iulia și Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba. Din acest an s-a alăturat și Decathlon, care va organiza în zonă concursuri de tir cu arcul și badminton.

La turneul de fotbal 3×3 (tata, mama și copilul; în rol de părinți pot fi și bunicii) pot participa băieți (8-12 ani împliniți) și fete (8-14 ani împliniți). Timpul de joc este de maximum 10 minute, pe regulamentul “miuței” din copilărie (fără portar, offside, aut cu piciorul), o echipă fiind câștigătoare dacă înscrie două goluri mai mult sau dacă are un gol mai mult marcat la finalul celor 10 minute (dacă scorul va fi egal, se vor executa lovituri de departajare din poartă în poartă).

Inițiativa remarcabilă a Asociației Județene de Fotbal Alba a făcut ca anul trecut, la ediția inaugurală, să fie înscrise 26 de familii din județ, iar învingătoare a fost familia Avram din Cugir. Înscrierile se pot face până în ziua turneului, sau la cortul special amenajat din apropierea terenului, până la ora 12.00 (țintarul se va stabili la ora 12.30, urmând să se joace în sistem eliminatoriu, până la semifinale, finala mică și finala mare. Fiecare familie va primi diplomă de participare, iar echipele ajunse în “careul de ași” vor primi trofee.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

AC „Mica Romă” Blaj, locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin

Dan HENEGAR

Publicat

în

AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul 8 la ECC Cross Country, Under 20, echipe, masculin, concursul disputându-se în Portugalia. Echipa AC „Mica Romă” Blaj s-a clasat pe locul al 8-lea în ierarhia pe echipe, masculin, Under 20, la ECC Cross Country, competiție atletică ce se desfășoară în Portugalia, la Albufeira. Clubul din Blaj […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea