Rămâi conectat

Sport

Duminică, în “Mica Romă”, derby-ul finalului turului Ligii a IV-a, CIL Blaj – Sportul Petrești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sportul Petrești este marea favorită la câștigarea stagiunii Ligii a IV-a, prefigurându-se un simplu galop de sănătate, la fel ca și în urmă cu două sezoane, când Șurianu Sebeș, tot sub comanda antrenorului Doru Oancea, a defilat în Liga a IV-a, câștigând eventul județean și barajul pentru promovarea în Liga a 3-a (desființarea ulterioară, din vară, este o altă poveste).

În runda următoare, duminică, 4 noiembrie, de la ora 11.00, în “Mica Romă” avem parte de derby-ul finalului de tur, între CIL Blaj și Sportul Petrești, ocupantele primelor două poziții în clasament. Un alt derby s-a disputat în etapa a 6-a, la Stremț, Voința – Sportul Petrești scor 2-3, combatantele având la ora jocului direct maximum de puncte. Blăjenii au înregistrat runda trecută întâiul eșec stagional, 2-3 la Săsciori, meci la finele căruia au acuzat arbitrajul, iar prima clasată are maximum de puncte în prezent și un avantaj de 9 puncte față de CIL Blaj și CS Zlatna, clasate pe podium, la egalitate de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea