Rămâi conectat

Sport

Dulap, la Unirea Alba Iulia! Adorian Himcinschi a renunţat la Jude şi Coc

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Răzvan Dulap, fotbalistul în vârstă de 21 de ani, ultima dată la ASA Tg. Mureş în Liga 1 (patru jocuri returul trecut) este foarte aproape de Unirea Alba Iulia, echipă al cărui tricou l-a îmbrăcat în actul secund al amicalului de pe „Cetate”, cu FC Hunedoara.

Dacă antrenorul Adorian Himcinschi a renunţat după respectivul joc de verificare la Jude (CNS Cetate Deva) şi Coc (ex-„U” Cluj), în schimb „principalul” unirist ar agrea oportunitatea înregmentării fotbalistului care poate acoperi două posturi în defensivă, fundaş lateral dreapta şi central. „Dulap reprezintă un jucător care cred că ne-ar ajuta, rămâne însă să discute chestiunea financiară a contractului, cu conducătorii clubului”, a spus Adorian Himcinschi.

Dulap, fotbalist crescut în curtea „şepcilor roşii” nu este un necunoscut pentru judeţul Alba, în 2014 evoluând la Metalurgistul Cugir, în Liga a 3-a, iar anul trecut a promovat în eşalonul terţ cu Mureşul Vinţu de Jos. Din vara trecută, Dulap a ajuns la Şoimii Pîncota, în eşalonul secund, echipa desfiinţându-se însă şi apoi la ASA Tg. Mureş, iar acum este liber de contract.

Uniriştii şi-au decalat cu câteva zile cantonamentul centralizat la Stadionul „Cetate”, stagiul de pregătire urmând să debuteze miercuri, pentru ca vineri dimineaţa, la Cugir, să se dispute partida de verificare cu Metalurgistul.

Sursa foto: Silviu Cristea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea