Rămâi conectat

Sport

Deşi nu au unde să se pregătească, rezultate bune pentru înotătorii albaiulieni la Cupa Aradului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    De curând, la Arad a avut loc un concurs de înot pe echipe, la care au participat aproximativ 350 de înotători (de la copii până la juniori) reprezentând 18 cluburi din ţară şi din Ungaria. Liceul Sportiv Alba Iulia a avut în această întrecere 14 sportivi. Deşi pregătirea înotătorilor din Alba Iulia lasă de dorit, din cauze bine ştiute (prelungirea deja agasantă a modernizării Bazinului Olimpic din Alba Iulia, lucrările fiind întrerupte), sportivii au avut o comportare foarte bună. S-au obţinut 3 medalii prin Raluca Sandu – o medalie de argint la 100 metri liber şi o medalie de bronz la 100 metri bras, respectiv Andrei Ispas – o medalie de bronz în proba de 50 metri liber.
Chiar dacă nu au urcat pe podium sunt de apreciat toţi aceşti copii care depun un efort deosebit pentru a se antrena, de luni bune făcând naveta prin judeţele vecine (Hunedoara, Sibiu). Au mai fost prezenţi juniorii Dragoş Rus, Antoniu Motogna, Andrei Pleşa, Alexandru Iancu şi Alexandru Szekely, copiii Remus Peica (născut în 1998), Denisa Marc, Adin Suciu, Andrei Petrescu (născuţi 1999), Tudor Baciu (2000), Paula Jaravete şi Ioana Bobăilă (2001), pregătiţi de prof. Daniela Bob şi Nicolae Bob. În perioada 17-20 noiembrie la Hunedoara se va desfăşura Campionatul Naţional de seniori şi juniori mari în bazin scurt. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea