Rămâi conectat

Actualitate

Deputat PSD Liviu Pleșoianu: Rareș Bogdan scria despre Mircea Hava că e corupt și slugoi al lui Băsescu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a postat, recent, pe Facebook, un pasaj dintr-un editorial publicat de Rareș Bogdan în anul 2012, în care actualul cap de listă PNL la europarlamentare vorbea despre „corupția” unor PDL-iști printre care Mircea Hava, actualmente locul 2 de pe lista liberalilor la alegerile din 26 mai.

„Rareș Bogdan e PRIMUL pe lista PNL pentru europarlamentare. Al DOILEA e Mircea Hava. Ce scria Rareș Bogdan despre Mircea Hava în 2012, în Ziua de Cluj? Că e un „CORUPT” și un „SLUGOI DEȘĂNȚAT al marelui Băsescu”. Mare Om, mare Politician, Rareș Bogdan! Doar o #SCÂRBĂ infinită mă cuprinde… Ce om zdravăn, rațional și moral, poate susține că acest personaj e altceva decât un IPOCRIT de cea mai joasă speță!? P.S. Să mai adaug că Roberta Anastase e deputată PNL chiar acum, în timp ce marele Rareș Bogdan deschide lista PNL și pozează în marele luptător împotriva corupților!?? Același Rareș Bogdan care spunea inclusiv despre Roberta Anastase că e o „CORUPTĂ” și o „SLUGĂ DEȘĂNȚATĂ a marelui Traian Băsescu”?”, a scris Liviu Pleșoianu.

Deputatul PSD face trimitere la un pasaj din editorialul „Rareş Bogdan, despre cazul Năstase: Laş sau bărbat de stat?”, semnat de Rareș Bogdan pe 21 iunie 2012 în Ziua de Cluj:

„Condamnarea lui Adrian Năstase are prea multe lucruri neclare pentru a nu ridica suspiciuni şi întrebări. În primul rând, vreau să-i întreb pe domnii judecători cum caracterizează sintagma „a fost un act de corupţie normal”, sintagmă prezentă în motivaţie şi pe buzele tuturor judecătorilor. De asemenea, mă întreb ce fel de act de corupţie şi cât de puţin normal a fost corupţia lui Mircea Hava, Dorin Florea, Gheorghe Ştefan, Elena Udrea, Adriean Videanu, Roberta Anastase, Radu Berceanu, Ioan Oltean, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Florin Popescu sau alţi slugoi deşănţaţi ai marelui Băsescu”.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Atenționare meteo de vreme rea: Ninsori și vânt în mai multe zone din țară, până joi Meteorologii ANM au emis o atenționare de vreme rea, valabilă în mai  multe regiuni ale țării, până joi, 21 martie.  Citește și: Cum va fi VREMEA până în 15 aprilie 2024: Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele patru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea