Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor profesioniști. În prima zi concursul de tip circuit XCO s-a adresat copiilor până la 14 ani, iar cea de-a doua zi a fost dedicată curselor lungi, de maraton, competiția fiind prima etapă din Cupa Națională pentru Elite pe distanța de 68 km.

În prima zi, Alba a fost reprezentată de Denisa Maria Mărcuș din Geomal, elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Timotei Ovidiu Tarnu” din Stremț, care a terminat prima competiția feminină! Denisa este o nouă speranța a mountain bike-ului din Alba, legitimată din acest an la CSM Mediaș. alături de frații Miruna și Radu Măda din Geoagiu de Sus.

Cei trei sportivi au participat a doua zi la Maratonul din cadrul Triada MTB Avrig, având rezultatele: *Denisa Maria Mărcuș, traseul Galben GLS, 18 km cu 180 metri diferență de nivel, unde a obținut locul întâi la categoria până în 14 ani, cu un timp de 1h si 56 de secunde, și locul 3 la general feminin; *Miruna Măda, traseul Roșu Tiemme, 42 km cu diferență de nivel de 950 m, obținând locul doi atât la categoria junioare, cât si la general, cu timpul de 2h 17 min si 19 sec (îmbunătățit cu 15 minute față de anul trecut pe același traseu), la numai două minute de câștigătoare; *Radu Măda, traseul Albastru – Urgo pe distanta de 28,5 km cu diferență de nivel de 450 m, obține și anul acesta tot locul 4 la categoria cadeți și la general, în aceleași condiții de sprint cu foto finish, având același timp cu ocupantul locului 3 (o oră 17 minute și 10 secunde). Rezultatele bune de la aceasta competiție se datorează cantonamentului de o săptămână efectuat la Păltiniș împreună cu alti 15 cicliști de la clubul CSM Mediaș, sub îndrumarea instructorilor sportivi Attila Szakacs și Corin Zinz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea