De ziua lui Robert Roman, în 16 decembrie, turneu caritabil la Sebeș, în Sala “Florin Fleșeriu”

Paul Voicu - Primar 2020

Robert Roman, băiețelul lui Adrian Roman, portarul Olimpiei Aiud, își va aniversa împlinirea vârstei de 14 ani într-un mod extrem de trist, la Cluj-Napoca, în spital, luptându-se cu leucemia, boala gravă cu care a fost diagonsticat, din nefericire, în această toamnă.

Totuși, o undă de bucurie în sufletul micuțului greu încercat de soartă va fi adusă de un eveniment caritabil care se va desfășura duminică, 16 decembrie, de la ora 15.00, în Sala “Florin Fleșeriu” din Sebeș. Un turneu dedicat strângerii de fonduri, disputat sub titulatura “Împreună pentru Robert”, la care participă trei formații, Sportul Petrești (liderul turului Ligii a 4-a) și divizionarele terțe Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia, invitat de onoare fiind internaționalul albaiulian Gicu Grozav.

ELIT

“Toate fondurile strânse se vor dona pentru o cauză nobilă, ajutorarea unui copil de fotbalist, Robert Roman – bolnav de leucemie. Așteptăm câți mai mulți spectatori să fie alături de noi și de Robert. Doamne ajută!”, este mesajul organizatorilor, care vor să-i facă un dar de suflet lui Robert, ce va fi reprezentat de tatăl său Adrian Roman.

Sunt mai multe direcții de strângere de fonduri: amplasarea de urne la intrarea în sală pentru donații din partea spectatorilor, cotizațiile echipelor implicate în turneu, precum și o licitație ce va fi făcută pentru tricoul lui Alex Băluță de la Slavia Praga (cu autografele echipierilor formației din Cehia). Organizatori sunt LPS Sebeș, Sportul Petrești și Radio Star Sebeș.

Mihail David - 2020

Vor fi prezenți pe parchet ca și jucători, dar în același timp implicați în eveniment ca și oameni cu suflet mare, nume precum D. Ianc, P. Muntean, Javla, Rahovean (Sportul Petrești), N. Bănică, Șt. Radu, M. Neagu și G. Goronea (Metalurgistul Cugir), Gh. Grozav, I. Grozav, Selagea, Cl. Oara, Potopea (Unirea Alba Iulia). La finele săptămânii trecute, la un eveniment similar, la Aiud, s-a strâns suma de 10.000 de lei, iar sâmbătă, la Alba Iulia, se va desfășura, la inițiativa lui Mihai Manea, o altă partidă caritabilă, la care participă și Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei de tineret a României.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...