Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

De Ziua Femeii, derby sub Drăgana, la ora 15.00 *Metalurgistul Cugir – Şomii Pâncota, partidă cu implicare în play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - Ariesul77Întâlnire de „risc maxim” sub Drăgana, sâmbătă, 8 martie, de la ora 15.00, de Ziua Femeii (reprezentantele sexului frumos vor intra gratis pe stadion), în etapa a 17-a a eşalonului terţ, se duelează grupări de pe podium, liderul Metalurgistul Cugir (30 de puncte) şi Şoimii Pâncota (ultima treaptă a podiumului, cu 26 de puncte), iar punctele cântăresc dublu, întrucât combatantele sunt calificate în play-off.

„Şoimii” lui Cuedan alăcătuiesc o garnitură experimentată, cu nume precum Irimia sau D. Mitu, senegaleyul Issa Ba (fost la Europa Alba Iulia) şi întăriri în intersezon numite C. Maghici (fost la Unirea Alba Iulia) sau orădeanul Gado. „Este foarte important să facem puncte împotriva formaţiilor pe care le vom întâlni în play-off. Ne aşteaptă un duel cu un adversar foarte periculos, o echipă bună ce a început cu stângul returul, 0-3 la Cluj cu Sănătatea. Suntem conştienţi de miza confruntării, jucătorii sunt concentraţi şi nădăjduim să realizăm un nou succes”, a declarat antrenorul Marius Opric, al cărui secund Lucian Itu a izbutit să egaleze în prelungiri în retur, pentru o remiză importantă (1-1 la Pâncota).

*Reintră Cîrstean, Schuller şi Tiut

La a doua apariţie succesivă în faţa fanilor, primul meci din 2014 reprezentând o victorie, 3-2 cu Arieşul Turda, amfitrionii se prezintă cu o serie de 6 jocuri invincibile şi 3 succese consecutive. În plus, în distribuţia liderului reintră golgheterul seriei Adrian Cîrstean, la dispoziţia lui Opric fiind Schuller (a ispăşit suspendarea), existând premize ca şi Tiut să revină între buturi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea