Rămâi conectat

Sport

Darko Zakoc rămâne antrenor la Volei Alba Blaj pentru încă doi ani! Veste uriașă pentru campioana din “Mica Romă”, tehnicianul sârb a decis cu inima!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj, câștigătoarea eventului în voleiul feminin românesc în 2019, a reușit o mutare extraordinară, convingându-l pe antrenorul Darko Zakoc să continue pe banca tehnică a formației din “Mica Romă”!!!

La fel ca în urmă cu doi ani, când iarăși Volei Alba Blaj și-a trecut în palmares eventul, tehnicianul sârb a acceptat să rămână, semnând o înțelegere valabilă pentru următoarele două stagiuni! Așadar, Darko Zakoc este noul și vechiul antrenor al “mândriei Albei”, pe care a pus-o pe harta voleiului european.

După rezultatele obținute în ultimii cinci ani era normal să ne gândim la continuarea colaborării cu Darko Zakoč și mă bucur că a acceptat să rămână încă doi ani la Blaj. Mergem împreună în acest proiect și sunt convins că și în viitor vom avea parte de alte performanțe. De altfel, seriozitatea noastră, colaborarea excelentă de până acum și succesele avute împreună au contat și în decizia lui Darko de a rămâne la Blaj”, a transmis Gheorghe Rotar, primarul Blajului

*A decis cu inima!

Darko Zakoc, omul ce se identifică cu toate performanţele remarcabile realizate de Volei Alba Blaj a acceptat să rămână încă două campionate la Blaj, o veste minunată pentru suporterii blăjeni, continuitatea fiind cuvântul de ordine pentru clubul care a dominat voleiului feminin din România în ultimii ani.

După recenta câștigare a titlului, oficialii Blajului au anunțat că Darko Zakoc reprezintă prima opțiune în privința antrenorului, așteptând un răspuns până în 20 mai. Acesta este unul pozitiv, în următoarea perioadă va fi stabilită componența staff-ului tehnic.

Sunt bucuros că cei responsabili de destinele echipei s-au gândit la continuarea colaborării. În principiu ne-am înțeles pentru un contract pentru doi ani de zile, sper să continuăm pe linia a ceea ce am reușit în acești 5 ani și cred că va fi bine și în viitor. Inima a fost cea care a decis să rămân la Blaj, pentru că am câștigat aici tot ceea ce se putea câștiga”, a declarat Darko Zakoc.

Antrenorul-trofeu, ce va împlini 56 de ani peste câteva zile, în 24 mai, a acceptat o continuare a colaborării cu formația ardeleană, cu care a cucerit patru titluri în România, două Cupe ale României, reușind și performanțe de calibru la nivel european, cu două finale continentale la rând: Cupa CEV, în 2019 și Liga Campionilor – anul trecut.

Darko, eroul Blajului, este extrem de iubit în micuţul municipiu, bucurându-se de o apreciere extraordinară: viitoarea sală polivalentă se va numi “Darko Arena”, și, în 2017, în cadrul sărbătorii “Seara Campioanelor”, a devenit cetăţean de onoare, alături de Adina Salaoru. Ajuns la Blaj în octombrie 2014, Darko Zakoc spunea zilele trecute că “inima este mai puternică decât mintea”, în privința continuării la Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea