Rămâi conectat

Sport

Dăienii Ad. Hăprian și Cunțan (Viitorul Spicul), pas spre Liga a 3-a, la Industria Galda și Hermannstadt II!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru Viitorul Spicul Daia Română vara este una prolifică în plan fotbalistic, aducând satisfacții pentru echipa dăiană. Asta în condițiile în care Cunțan și Ad. Hăprian, doi dintre echipierii formației clasate pe poziția a șasea în Liga a IV-a stagiunea trecută au făcut pasul spre Liga a 3-a, eșalonul superior.

Mijlocașul de numai 15 ani, Denis Cunțan, produs 100 la sută al clubului din Daia Română, a fost înregimentat în această perioadă de divizionara terță Industria Galda de Jos, unde activează antrenorul Paul Ciucă, urmându-i practic lui Florin Schiau, fostul său coechipier, care a lăsat o impresie favorabilă la primul său sezon petrecut în culorile “galben-albastre” ale grupării găldene (2017-2018).

Un alt mijlocaș, Adrian Hăprian (21 de ani), care stagiunea anterioară a fost în acte antrenorul echipei Viitorul Spicul Daia Română a ajuns la AFC Hermannstadt II, cu care este în cantonament. Student în urbea de pe Cibin, Ad. Hăprian a mai trecut în Alba pe la CSM Sebeș, Euro Șpring și Dalia Sport Daia Română, iar în ultimii 4 ani a fost echipier de bază al Viitorului Spicul Daia Română.

Daia Română are antecedente pozitive în lansarea fotbaliștilor cu potențial, din comună plecând anii trecuți Mihai Schiau (Poli Timișoara) și Daniel Groza (fost la Dinamo II, Luceafărul Oradea și acum la Hermannstadt II, club unde este și Marius Beda, n. 2000, de la Dalia Sport Daia Română).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea