Rămâi conectat

Actualitate

Curtea de Apel Alba Iulia: ”Cererea lui Klaus Iohannis formulată împotriva ANI, respinsă ca lipsită de interes”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

hotarare judecatorCurtea de Apel Alba Iulia a respins miercuri, 24 iulie, ca lipsită de interes, cererea formulată de reclamantul Klaus-Werner Iohannis de suspendare a executării raportului de evaluare nr.18367/24.04.2013 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate.

Încheierea Curţii de Apel Alba Iulia privind soluţionarea cererii de suspendare nu este definitivă şi poate fi atacată în termen de 5 zile de la comunicare. Considerentele care au stat la baza acestei hotărâri vor putea fi făcute publice  după ce încheierea va fi motivată”, precizează reprezentantul instanței, Cosmin Muntean.

Următorul termen de judecată la Curtea de Apel Alba Iulia în acest dosar este stabilit la data de 16 septembrie 2013. Dosarul nr. 508/57/2013 aflat pe rolul Curţii de Apel Alba Iulia are ca obiect soluţionarea acţiunii în contencios administrativ formulată de reclamantul Klaus Iohannis prin care acesta solicită: anularea raportului de evaluare nr.18367/2013 întocmit de Agenţia Naţională de Integritate – Inspecţia de Integritate şi suspendarea executării raportului de evaluare nr.18367/2013 până la soluţionarea definitivă şi irevocabilă a cauzei.

Agenţia Naţională de Integritate anunţa în data de 24 aprilie că primarul Sibiului, Klaus Johannis, se află în stare de incompatibilitate, având și calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Apă Canal SA Sibiu, din 5 august 2010 şi la SC Pieţe SA, din 30 aprilie 2009, lucru ce contravine legii.

În data de 31 mai, primarul Sibiului a contestat decizia ANI la Curtea de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea