Rămâi conectat

Cultură Educație

Curăţenia de primăvară a luat startul mai devreme

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Chiar dacă vremea contestă deocamdată apropierea primăverii, Serviciul de Gospodărire Comunală Salubritate din cadrul primăriei Cugir a început acţiunea de curăţenie. O activitate pornită mai devreme care să asigure salubrizarea corespunzătoare a oraşului, menită să ducă la un mediu de viaţă sănătos şi de îmbunătăţire a microclimatului urban. De săptămâna trecută s-a trecut la tăieri de corecţie a arborilor de pe aleile stradale, curăţirea unor zone verzi şi arborilor din zonele de locuit. Potrivit şefului echipei de  muncitori de la gospodărire comunală, Ştefan Lazoc, imediat ce vremea se va mai încălzi acţiunea va continua cu sădirea de arbori ornamentali şi puieţi de trandafiri în spaţiile verzi şi în parcuri. Vor fi salubrizate terenurile virane aparţinând domeniului public, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale şi solide, dar şi decolmatarea canalelor şi rigolelor din oraş.
Este, după cum am înţeles, doar un început al demersului de buni gospodari având în vedere că în luna martie la nivelul localităţii va fi declanşat programul „Şi mie îmi pasă de oraşul meu”, o acţiune amplă ce se perpetuează de câţiva ani şi care mobilizează la curăţenie generală întreaga comunitate. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi

Ziarul Unirea

Publicat

în

ASTĂZI: Începe simularea examenului de Bacalaureat 2024. Participă peste 146.000 de elevi Elevii de clasa a XII-a şi a XIII-a seral încep astăzi, 4 martie, simularea examenului de Bacalaureat. Simularea se va organiza în peste 1.320 de unităţi de învăţământ şi va implica participarea a peste 146.000 de elevi. Citește și: BACALAUREAT 2024: Modele de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea