Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cupa României, Industria Galda calificare dramatică,la penalty-uri, cu Voința Stremț! În semifinale, Inter Unirea, Spicul Daia Română și Viitorul Vama Seacă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spicul Daia Română (victorie externă clară cu Kinder), Inter Unirea (a produs surpriza și a eliminat CIL Blaj) și Industria Galda de Jos sunt echipele care au acces în semifinalele Cupei României, faza județeană. Liderul Ligii 4, Industria, a avut parte de un meci nebun și de lovituri de departajare pentru a trece de Voința Stremț, o partidă dramatică încheiată 4-4 (3-3) după 90 de minute și 9-8 la execuțiile din punctul cu var, lovitura decisivă fiind transformată de Cioară.

Viitorul Vama Seacă este ultima echipă pătrunsă în careul de ași, după ce a învins în deplasare pe terenul singurei reprezentante a Ligii 5, Voința Beldiu, scor 3-1 (1-1), după ce gazdele au deschis scorul.

În acest context, precizăm că Cuprirom Abrud nu se prezintă la partida din etapa 21-a din Liga 4, din deplasare cu Industria Galda de Jos, invocând că are absențe numeroase din efectiv.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ultima calificată se va stabili mâine, la disputa Voința Beldiu (singura grupare din Liga 5) și Viitorul Vama Seacă.

*Industria Galda – Voința Stremț 4-4 (3-3). O întâlnire interzisă cardiacilor, în care s-a marcat de 3 ori în 100 de secunde, în minutele 8 și 9, de la 0-1 ajungându-se la 2-1!!! S-a făcut 3-2, apoi 3-3 până la pauză, în minutul 49 Cioară a înscris din penalty (dublă, la fel ca Lupșan în primul act), dar s-a produs iar egalitatea.

La loviturile de departajare portarul Bistraie a parat execuția lui Trifa (Voința Stremț, primul executant), iar ulterior fiecare echipă a transformat loviturile, iar Cioară a adus calificarea.

*Inter Unirea – CIL Blaj 1-0 (1-0): Onișor, din lovitură liberă de la 35 de metri a parafat o calificare în „careul de ași” pentru gruparea din Curbă, în fața formației revelație a returului în Liga 4 (un singur meci pierdut în primăvară, 6 victorii la rând)

*Kinder Teiuș – Spicul Daia Română 1-5 (1-2), o dublă pentru R. Mihălțan, în partida de la Beldiu. În campionat, dăienii nu au reușit să învingă Kinder, pierzând 2-3 în deplasare, și remizând alb pe teren propriu în retur, în urmă cu o lună

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea