Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 21 iulie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

Cristian Radu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Regimul termic va reveni la normal pentru această perioadă din calendar în majoritatea regiunilor, valorile termice maxime urmând să oscileze, la un moment dat, între 29 şi 32 de grade, în timp ce fenomenele de instabilitate atmosferică îşi vor face apariţia aproape zilnic, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 8 – 21 iulie.

În Transilvania, în intervalul 8 – 11 iulie, vremea devine mai rece. Media regională a temperaturilor maxime va scădea spre 22 de grade, iar în intervalul 12 – 16 iulie media maximelor termice va oscila în jurul a 23 de grade. De asemenea, în perioada 17 – 21 iulie, vremea se va încălzi, această medie urmând să ajungă la 29 de grade.

Temperaturile minime vor evolua asemănător, media lor în intervalul 10 – 12 iulie fiind în scădere până spre 9 grade, apoi cu mici variaţii va fi în jurul a 10 grade, iar din 17 iulie va creşte uşor, până spre 13 grade. Instabilitatea atmosferică va fi prezentă aproape zilnic, dar cu probabilitate mai mare în intervalul 13 – 17 iulie.

La munte, în intervalul 8 – 10 iulie, media regională a temperaturilor maxime va scădea de la 17 la 13 grade, iar în intervalul 11 – 17 iulie această medie va oscila în jurul a 14 grade, urmând ca, între 18 – 21 iulie, pe fondul încălzirii vremii, să ajungă la 19 grade. Temperaturile minime vor fi în scădere, în medie, până spre 11 grade, pe 12 iulie, apoi în intervalul 13 – 21 iulie, cu mici variaţii, media se va situa în jurul a 13 grade. Vremea va deveni instabilă în intervalele 8 – 11 şi 13 – 17 iulie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ciclonul care a provocat distrugeri în Europa se îndreaptă spre România: Vremea urmează să se înrăutățească

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ciclonul care a provocat distrugeri în Europa se îndreaptă spre România: Vremea urmează să se înrăutățească Luna mai se caracterizează printr-o vreme extrem de schimbătoare, atât în România, cât și în restul Europei. Conform specialiștilor în meteorologie, ciclonul care a provocat distrugeri în Italia urmează să afecteze și România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea