Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 16 iunie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru perioada următoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA până în 16 iunie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru perioada următoare

Ciclonul care spulberă România aduce în continuare averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie în cea mai mare parte a ţării.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Valorile termice vor ajunge la 31 de grade Celsius în următoarele două săptămâni, în timp ploile vor continua să fie prezente aproape zilnic în majoritatea regiunilor, reiese din estimările Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabile pentru perioada 3 – 16 iunie.

Averse în Transilvania

În Transilvania, în prima săptămână de prognoză, vremea se va încălzi treptat, astfel că, la începutul acesteia, media maximelor termice va fi de 22 de grade, iar la final va atinge 27 de grade. În cea de-a doua săptămână, maximele termice se vor situa, în medie pe întreaga regiune, între 26 şi 28 de grade. Media temperaturilor minime se va situa, în general, între 11 şi 13 grade. Temporar, vor fi averse în fiecare zi.

Maxime de 18 grade la munte

La munte, în prima săptămână de prognoză, vremea se va încălzi, astfel că, în weekend, media temperaturilor maxime va ajunge să se situeze în jurul valorii de 18 grade, iar minimele de 10 – 11 grade. În cea de-a doua săptămână, valorile termice vor scădea foarte uşor, cu până la două grade, în medie. Temporar, vor fi averse în fiecare zi.

Estimările sunt realizate folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) din Reading (Anglia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea