Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi vremea până în 12 august. Prognoza meteo pentru următorul interval

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi vremea până în 12 august 2019. Prognoza meteo pentru următorul interval

Administrația Națională de Meteorologie a publicat noi date privind evoluția vremii până la jumătatea lunii august. Sunt prognozate valori termice apropiate de cele normale pentru această perioadă și precipitații care se vor încadra în mediile lunare, ușor excedentare, pentru acest sezon cald.

În a doua jumătate a lunii iulie vremea va continua să fie mai rece decât normalul acestei perioade. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării. Spre finalul lunii, vremea se încălzeşte.

Vremea în săptămâna 15.07.2019 – 22.07.2019

Valorile termice se vor situa sub cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a ţării. Excepţie vor face regiunile sud-vestice, unde cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Vremea în săptămâna 22.07.2019 – 29.07.2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

 Vremea în săptămâna 29.07.2019 – 05.08.2019

Temperatura medie aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Vremea în săptămâna 05.08.2019 – 12.08.2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

sursa: capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea