Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA în weekend: Temperaturile ajung ușor la valorile specifice pentru mijlocul lunii martie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA în weekend: Temperaturile ajung ușor la valorile specifice pentru mijlocul lunii martie

Meteorologii ANM au anunțat un weekend cu evoluții termice pozitive. De astăzi, se încălzeşte simţitor, iar maximele ajung la 16…17 grade. La munte sunt însă așteptate unele precipitaţii slabe.

După ce temperaturile au scăzut simțitor în ultima perioadă, iar soarele a lipsit preponderent, sâmbătă vom avea parte de valori apropiate de cele climatologice specifice perioadei în care ne aflăm. Cerul va fi senin, cu posibile înnorări spre după-amiază, dar spre seară va deveni senin. De asemenea, au fost anunțate precipitații slabe.

Citește și: Cum va fi VREMEA până în 25 martie 2024, în Transilvania și la munte: Temperaturi diurne în creștere și multe ploi. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Prognoza meteo

Potrivit meteorologilor, vremea va fi în general închisă pentru cea mai mare parte a țării. În partea vestică, sudică și sud-estică a țării au fost anunțate ploi slabe. Temperaturile vor crește ușor până spre valorile specifice pentru mijlocul lunii martie.

„Valorile termice, mai ales cele diurne, vor continua să crească față de intervalul precedent. Vor fi înnorări și temporar ploi slabe în vest, nord-vest, iar din a doua parte a intervalului și în centru și nord, iar în restul teritoriului cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab și moderat. La începutul intervalului, pe arii restrânse va fi ceață”, arată ANM.

Precipitații slabe în interiorul arcului intra-carpatic

Meteorologii au anunțat șanse reduse de ploaie în arcul intra-carpatic, Moldova și Oltenia, regiuni în care, din când în când, va apărea și soarele.

Precipitații neînsemnate cantitativ au fost anunțate și în Crișana, Banat, Muntenia și Dobrogea. În sud-estul României, cerul va fi preponderent noros.

Vântul va fi ceva mai activ pe parcursul precipitațiilor, însă în rest va sufla slab și moderat. Maximele termice se vor situa între 9 și 17 grade Celsius, iar minime vor oscila între -2 și 8 grade Celsius. Mai frig va fi în Transilvania, zonă unde valorile termice vor scădea considerabil pe timpul nopții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea