Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 25 martie 2024, în Transilvania și la munte: Temperaturi diurne în creștere și multe ploi. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum va fi VREMEA până în 25 martie 2024, în Transilvania și la munte: Temperaturi diurne în creștere și multe ploi. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Meteorologii ANM au publicat luni 11 martie, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni pentru toate regiunile țării.

Citește și: COD GALBEN de vânt și ploi în Alba, până marți dimineața: Rafale de 55…65 km/h

Temperaturile în timpul zilei sunt în creștere până la finalul acestei săptămâni, iar apoi se vor menține fără variații semnificative, potrivit prognozei pe regiuni pentru următoarele două săptămâni, transmise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo pentru Transilvania

Până la mijlocul primei săptămâni, valorile termice maxime vor fi în scădere de la medii de 16 grade, până spre 10…11 grade. Până la finalul săptămânii, valorile diurne vor fi în creștere spre medii de 15…16 grade. În a doua jumătate a intervalului, vor mai fi variații termice nesemnificative, dar media maximelor se va situa în general în jurul a 14 grade.

Valorile termice nocturne vor avea ușoare variații pe tot parcursul intervalului, iar media regională a acestora va oscila între 2 și 5 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în intervalul 11-15 martie și după data de 19 martie.

Prognoza meteo pentru la munte

Valorile termice nu vor avea variații importante pe parcursul celor două săptămâni de prognoză. Media maximelor va oscila între 2 și 6 grade, cu o creștere mai pronunțată între 14 și 18 martie, iar cea a minimelor va fi de -3…0 grade, cu cele mai scăzute valori în jurul datei de 15 martie. Probabilitatea pentru precipitații va fi mai mare în intervalul 11-15 martie și după data de 19 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea