Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Cu două flori: Pascal şi Bucurică nu se trage la promovare

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Visele de promovare ale Unirii, conturate după victoria cu „Bătrâna Doamnă” au fost spulberate sec şi rapid, în 180 de minute, două confruntări în care „alb-negrii” n-au acumulat decât două puncte. Cu nou-promovata bihoreană, puţini unirişti s-au ridicat la pretenţiile aşteptate, de departe remarcându-se portarul Pascal (fără tăgadă cel mai bun goalkeeper al seriei vestice) şi fundaşul Bogdan Bucurică (golgheterul unirist dovedindu-se cel mai bun jucător de pe teren). „Aş fi vrut să-i dedic victoria fetiţei mele Maria care sâmbătă a împlinit doi ani. Am prins o zi mai proastă, am încercat să desfacem jocul, dar n-am găsit soluţii, rezultând o sincopă nedorită. Personal sunt bucuros că pot să-mi ajut echipa, îmi fac doar treaba pentru care sunt plătit şi aşa se explică faptul că Unirea dispune de cea mai sigură defensivă a seriei, alături de UTA”, a declarat Adrian Pascal, ce a primit 7 goluri în 10 întâlniri, învins o singură dată pe „Cetate” din penalty de Tameş (Poli Timişoara).
Deşi a acuzat o stare de răceală, Bogdan Bucurică a arătat că nu degeaba este curtat de echipe din Liga 1, impresionând prin travaliu şi luciditate. „Îmi place să dau maximum pe teren, să nu fac rabat de efort. Am scos un punct muncit, dar puteam pierde întâlnirea, pentru că adversarii au avut ocazii mai clare. La Târgovişte, în oraşul natal ne aşteaptă un meci foarte dificil, Chindia anunţându-şi candidatura la promovare”, a spus fundaşul în vârstă de 25 de ani. „Toţi am fost la un nivel mediocru, n-am avut forţă, n-am putut să verticalizăm, am abuzat de pasele în lateral. Regretăm jocul nereuşit şi faptul că am nemulţumit publicul”, a afirmat mijlocaşul George Petcuţ, fost component al Luceafărului Oradea în urmă cu trei ani.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea