Cu armata nu-i de glumă!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un elev al Colegiului Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, originar din satul Ungurei, comuna Roşia de Secaş, a fost examatriculat din liceu pentru încălcarea repetată a prevederilor regulamentelor şcolare, civile şi militare, fiind obligat la plata contravalorii anilor de şcolarizare, însumând aproximativ 20.900 lei (209 milioane lei vechi). Potrivit col. Marcel Domşa, comandantul liceului, până în clasa a XI-a, elevul a fost acuzat de comiterea unui furtişag, a continuat cu minciuni peste minciuni, a sărit gardul în oraş, a revenit băut în unitate, a fumat în şcoală, etc. În ciuda numeroaselor avertismente, a retrogradării în grad şi a preavizului de exmatriculare primit în clasa a X-a, tânărul nu s-a cuminţit, motiv pentru care conducerea Colegiului Militar „Mihai Viteazul” a hotărât scoaterea acestuia din evidenţa liceului, fostul elev militar înscriindu-se apoi la un colegiu civil din Alba Iulia. (R.G.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

Anonim 30 decembrie 2010 at 1:25

Exagereaza…:-j nu-i chiar asha…

aaa 30 decembrie 2010 at 14:26

nush dak esti din lm sau nu anonim dar stim cu toti k ii o exagerare…toti vorbesc de rau de elevi dar mai sus nu se uita…elevul care a fost dat afara era sufletul companiei 4 super de treaba..ii simtim lipsa..a fost si va ramane parte din noi..

alexandru 31 decembrie 2010 at 9:56

si cum o sa-l obligati sa plateasca contravaloarea aniilor de scolarizare tinand contul de faprul ca este vorba de o persoana minora?… sau da bine in articol amenintarile de genul acesta.pare mai important domnul maior cand da citire unor asemenea amenintari.ne scufundam in penibil.

Comentariile sunt oprite