Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Galaţi – Volei Alba Blaj 0-3 | Marş de regularitate pentru campioană, a 8-a victorie la rând

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

volei-alba-blaj-csm-bucuresti-50Volei Alba Blaj a câştigat fără emoţii partida externă cu CSU Galaţi, scor 3-0 (25-11, 25-5, 25-17), elevele lui Darko Zakoc repurtând al 8-lea succes la rând în Divizia A1.

Întâlnirea ce a durat 53 de minute, contează pentru etapa a 10-a primului eşalon şi de comun acord cele două formaţii au acceptat să o dispute în devans, inversându-se şi ordinea jocurilor stabilită de FRV.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Diferența valorică a fost evidentă, în al doilea set, gazdele reușind primul punct la scorul de 0-8, oarecum echilibrat fiind cel de-al treilea, când s-a păstrat egalitatea până la 10-10

Formaţia condusă de Darko Zakoc este prima în ierarhie, cu 23 de puncte din 24 posibile, un examen major fiind însă sâmbătă, în Sala „Timotei Cipariu”, dispută cu Ştiinţa Bacău.

Campioana a făcut o deplasare istovitoare, cu jocuri legate la Iaşi şi la Galaţi, tocmai pentru a decongestiona programul încărcat din luna decembrie. Pe de altă parte, CSU Galaţi a întâlnit în două zile pretendentele la titlu, CSM Târgovişte (sâmbătă) şi Volei Alba Blaj (luni).

Pentru Volei Alba Blaj au evoluat Adina Salaoru (cpt.), Samara Rodrigues, Ana Maria Berdilă, Martina Samadan, Marina Vujovic (libero), Dubravka Djuric şi Ana Grbac. Antrenor: Darko Zakoc.

Nou-promovata de lângă Dunăre, CSU Galaţi este penultima în clasament, cu 3 puncte şi are în efectiv două jucătoare ce au evoluat la Blaj, „veterana” Adriana Dudnic (39 de ani) şi Irina Horeică (30 de ani). A fost o întâlnire specială pentru Ana Maria Berdilă (Volei Alba Blaj), în oraşul său natal, împotriva formaţiei pregătite tocmai de mama sa Ileana Berdilă, prima ei antrenoare la lotul de speranţe al CSU Galaţi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea