Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia îşi apără trofeul CEWL în Cehia *Final Four-ul Ligii Europei Centrale se dispută la Nymburk

Dan HENEGAR

Publicat

în

Kara Trutnov - CSU Alba Iulia1Formaţia din Cetatea Marii Uniri îşi va apăra distincţia europeană în Cehia, la Nymburk, localitate unde în perioada 7-8 martie se dispută Final Four-ul CEWL, la care participă CSU Alba Iulia, ICIM Arad, Piestanske Cajky şi Basketball Nymburk (cu excepţia ultimei, celelalte combatante au fost prezente anul trecut în “careul de aşi”). În 2014, în Sala Universităţii “1 Decembrie 1918”, CSU Alba Iulia a câştigat primul trofeu continental din istoria clubului, cucerind, din postura de debutantă, Liga Europei Centrale.  În efectiv complet, baschetbalistele conduse de Miroslav Popov vor pleca spre locaţia gazdă în cursul nopţii de joi, urmând să bifeze o deplasare ce însumează aproximativ 1000 de kilometri, vineri la prânz fiind prevăzut antrenamentul oficial.
*12 victorii europene consecutive!
Echipa albaiuliană are un palmares de invidiat, 12 victorii la rând în Europa şi intenţionează să câştige pentru a doua oară la rând a treia competiţie baschetbalistică de pe “Bătrânul Continent”. Programul Final Four-ului CEWL este următorul: *sâmbătă, 7 martie: CSU Alba Iulia – Piestanske Cajky (ora 16.00, ora României) şi Univ. Goldiș ICIM Arad – Basketball Nymburk (ora 19.00); *duminică, 8 martie: finala mică (ora 12.00), finala mare (ora 15.00). Contra primului adversar, formaţia slovacă Piestanske Cajky, CSU Alba Iulia a repurtat două succese în ediţia precedentă, scor 71-44 acasă şi respectiv 68-62 în deplasare, calculele hârtiei indicând o finală românească în acest an. “Avem un adversar mai facil în penultimul act şi mergem în Cehia să ne apărăm trofeul, să câştigăm iar Liga Europei Centrale”, a spus preşedintele Bogdan Duma.

*Galeria „Gruppo Arnsberg” organizează deplasare la Sf. Gheorghe

Reprezentanţii galeriei „Gruppo Arnsberg” organizează săptămâna viitoare deplasare la Sf. Gheorghe, pentru Final Four-ul Cupei României, în ideea de a fi alături de echipa condusă de Miroslav Popov. Eventualii doritori pot să-l contacteze pe Bogdan Fântână, pentru detalii (telefon 0753-861330).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Noi performanțe ale lui Vicențiu Stoica: Tenismen-ul de 7 ani din Alba, pe cea mai înaltă treapă a podiumului la turneu Platinum din Constanța

Ziarul Unirea

Publicat

în

Noi performanțe ale lui Vicențiu Stoica: Tenismen-ul de 7 ani din Alba, pe cea mai înaltă treapă a podiumului la turneu Platinum din Constanța Vicențiu Stoica, tânărul tenismen din Alba Iulia, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la o nouă competiție la care a participat, de data aceasta la turneul Platinum din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea