Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia împrumută jucători de la CFR Cluj: Fofana și Todoran

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Universitatea Alba Iulia a intrat în a doua săptămână sub comanda lui Bruno Vienescu, noul antrenor principal al formației universitare, iar oficialii albaiulieni caută să alcătuiască un lot competitiv, după ce această vară a fost una în care au plecat majoritatea jucătorilor din ediția anterioară (mereu s-a întâlmpat așa în pauzele dintre campionate în ultimii 2 ani).

Spre comparație cu campionatul trecut, au mai rămas Kilyen, Vasinc și Bucurică, dintre seniori, respectiv tinerii R. Popa, Gilyen, D. Trifu, Cărăbineanu și Ed. Vlad, un total de 8 jucători. Pe de altă parte, universitarii au renunțat o serie dintre fotbaliștii care au evoluat în amicalul cu Spicul Daia Română respectiv Lujerdean, P. Fodor și Ad. Niță (ex-FCSB), iar portarul Bănuță, venit în această vară de la CSU Craiova, a anunțat că pleacă din pricina concurenței!

În același timp, au fost semnate înțelegerile cu fundașul Laley Fofana (francez de 22 de ani) și mijlocașul Dorinel Todoran (19 ani, fost la Unirea Dej), ambii împrumutați de la CFR Cluj, respectiv apărătorul lateral Valentin Boldea (n. 2004, Inter Stars Sibiu). Anterior, la începutul pregătirii fuseseră înregimentați Rareș Gal (22 ani, portar, CFR Cluj) și mijlocașii Alexandru Giurgiu (30 ani, CS Ocna Mureș) și Codruț Anghel (29 ani, Rapid Brodoc).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mai rămân sub observație Ad. Coman (CS Ocna Mureș), Bobea (ex-Dinamo, ACS Odorheiu Secuiesc) și Jean Mark Koadio (CFR II), un verdict în cazul acestora urmând a fi dat după amicalele cu Viitorul Cluj (în această seară) și Metalurgistul Cugir (sâmbătă).

CSU Alba Iulia are în față al doilea sezon consecutiv pe a treia scenă, iar miercuri, 2 august, este primul joc oficial, la Galtiu, cu CSM Unirea Alba Iulia, în primul tur al Cupei României.

sursa foto: sport.ro și unirea dej


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea