Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia îl testează pe… Gee Baltazar

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia, cea mai bine clasată dintre divizionarele terțe din județ, îl testează în aceste zile pe atacantul Gee Baltazar.

Fotbalistul în vârstă de 24 de ani vine din ligile inferioare din Anglia, are dublă cetățenie (britanică și portugheză), a mai evoluat și în Gibraltar și în România, la Rapid Brodoc (Liga 3, până în vara anului trecut).

Pe numele complet Guilherme Fernandes Mateus Baltazar, acesta poata evolua și în flanc, în linia mediană, urmând a fi testat în amicalul din această săptămână, cu divizionara secundă CSC Șelimbăr (25 ianuarie). Dacă va corespunde, fotbalistul se va alătura altor doi jucători înregimentați în această perioadă, cu care există acorduri de principiu, mijlocașii Florin Stelea (28 de ani, CSM Deva) și B. Minteuan (21 de ani, ex-SCM Zalău).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe de altă parte, universitarii s-au despărțit de Todoran, Fofana și Serebe, reveniți la CFR Cluj, ultimul sub comanda lui Mandorlini, și sunt obligați să caute soluții în compartimentul ofensiv.

CSU Alba Iulia nu va efectua cantonament centralizat în această iarnă, pregătirile derulându-se în ritmul a două antrenamente zilnice (la Drâmbar sau pe “Cetate”). Antrenorul Bruno Vienescu speră să-i convingă pe oficialii albaiulieni să mai transfere jucători în condițiile în care în atac a plecat golgheterul din prima parte a stagiunii (Serebe), iar în defensivă, în prima rundă din acest an (la Reghin) sunt suspendați Niakate și R. Popa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea