Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia de neoprit!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a învins în această după amiază în deplasare, scor 106-66 (26-9, 23-21, 27-16, 30-20), pe Olimpia București, într-o partidă care a contat pentru etapa a V-a a Campionatului Național de baschet feminin. Echipa condusă de Tomas Bilek a dominat pe întreg parcursul partidei și a reușit o victorie concludentă în fața unui adversar care a aliniat în teren doar jucătoare din România. Un lucru îmbucurător pentru CSU pe lângă victoria categorică este faptul că toate sportivele de pe foaia de joc au fost folosite și au avut reușite în meci. Totodată, este prima victorie în care echipa noastră reușește peste 100 de puncte într-un meci.

Pentru CSU Alba Iulia este cea de-a cincea victorie consecutivă, din tot atâtea partide disputate în campionat, în timp ce formația din București are o victorie și patru înfrângeri. Sportivele din Alba Iulia vor întâlni în următoarea etapă tot în deplasare pe CST Alexandria pe data de 29 octombrie.

Declarații:

Tomas Bilek: Am început mult mai bine meciul decât miercuri și am reușit să luăm ne distanțăm încă de la început. Am învins la o diferență mare, am trecut de 100 de puncte și așa că nu am cum să nu fiu mulțumit. Sper să rămânem concentrați în continuare pentru că vin și meciuri mai dificile.

Katya Abramzon: Cred că am început foarte bine meciul, antrenorul ne-a spus să jucăm agresiv încă din primele momente și am reușit să facem acest lucru. Mă bucur că am văzut o echipă cu jucătoare tinere din România care pot să lupte împotriva jucătoarelor străine, chiar dacă au pierdut. Noi suntem surpriza plăcută a campionatului și sper rămânem concentrate și să o ținem tot așa.

Luminița Manta: A fost un meci ușor cu o echipă formată din jucătoare tinere. Primul sfert am respectat ceea ce ne-a spus antrenorul, al doilea nu prea a mers apărarea, dar după pauza mare ne-am revenit și ne-am făcut jocul, iar asta s-a și văzut pe tabela de marcaj. Sunt mulțumită de cum am jucat, am avut o evoluție bună, dar se poate și mai bine.

Statistica partidei:

CSU Alba Iulia: Katya Abramzon – 20 puncte, 9 recuperări și 5 pase decisive, Breanna Salley – 20 de puncte și 4 pase decisive, Nadia Parker – 17 de puncte și 7 recuperări,  Taneisha Harrison –  16 puncte și 5 pase decisive, Luminița Manta – 12 puncte și 8 recuperări, Elena Dincă – 11 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, Eniko Tarța – 4 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, Cristina Grama – 2 puncte, 3 recuperări și două pase decisive, Bianca Voica – 2 puncte și Oana Precup – 2 puncte și o pasă decisivă.

Olimpia București: Gabriela Munteanu – 18 puncte și 5 recuperări, Ana Maria Grigore – 12 puncte și 3 recuperări, Ștefania Rotărescu – 9 puncte și 3 recuperări, Sonia Ursu – 8 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, Romina Filip – 6 puncte, 2 recuperări și 4 pase decisive, Alexandra Dumitrache – 5 puncte și 5 pase decisive, Mihaela Chelariu – 4 puncte și 2 recuperări, Liliana Ușurelu – 2 puncte și 2 recuperări, Ioana Topârceanu – 2 puncte, o recuperare și o pasă decisivă, Vanesa Lache – o recuperare și o pasă decisivă și Alexandra Chițanu – o recuperare.

CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea