Rămâi conectat

Sport

CSU Alba Iulia – CSM Oradea 79-36 *Pregătire pentru CEWL

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia-ICIM Arad57CSU Alba Iulia nu a avut emoții cu CSM Oradea, într-o partidă contând pentru etapa a 8-a a Ligii Naționale de baschet, impunându-se clar, scor 79-36 (16-12, 32-2, 18-12, 13-10)

*În sfertul al doilea 32-2!

Diferența netă de valoare s-a văzut în al doilea sfert, când orădenecele au reușit să marcheze doar două puncte (!), primind în schimb 32. A fost cel mai disproporționat parțial al jocului, la pauza mare consemnându-se un scor categoric, 48-14. În a doua jumătate a jocului, gazdele au redus motoarele, au fost rulate toate jucătoarele, printre marcatoare regăsindu-se tânăra Mihaela Gherman.

*Kuster – la al treilea „double-double”!

În acest sezon, echipierele CSU au strâns 8 „double-double”, ierarhia fiind condusă de Jessica Kuster – 4 (acum a avut 20 de puncte și 11 recuperări), urmată de Wumi Agunbiade  în trei rânduri și Valencia McFarland – o realizare de acest gen.

*Luni, la ora 18.00, acasă cu Kara Trutnov

A fost un simplu antrenament pentru studente, în condițiile în care luni, tot la ora 18.00, întâlnesc acasă pe Kara Trutnov (Cehia) în primul meci al actualei ediții a Ligii Europei Centrale.

Pentru CSU au înscris Jessica Kuster – 20 puncte, Wumi Agunbiade – 20 (9 recuperări), Alexandra Uiuiu – 11 puncte, Joy Price – 8, Marta Fodor – 8, Milica Deura – 6, Valencia McFarland – 2, Dora Ardelean – 2, Mihaela Gherman – 2

În campionat vin două deplasări dificile, miercuri la Sepsi Sf. Gheorghe și sâmbătă, la Satu Mare. Cea mai eficientă jucătoare a disputei a fost universitara Jessica Kuster, care cu 20 de puncte, 11 recuperări, 2 pase decisive şi 3 intercepţii a reuşit un coeficient de eficienţă de 27 de unităţi şi totodată un nou double-double, al treilea stagional. „Am jucat foarte leneş pe început de meci, în special în defensivă, unde apărarea om la om nu a funcţionat, însă pe final de prim sfert ne-am revenit şi nu am mai avut niciun fel de probleme. Sunt mulţumit de cum a ieşit ceea ce am exersat, mai avem multe de lucrat, mai ales că ne aşteaptă multe meciuri în perioada următoare şi nu ne va fi uşor. Am ales, de asemenea, să odihnesc unele jucătoare, să trimit în teren pe toată lumea, pentru că urmează un program infernal”, a declarat antrenorul Miroslav Popov.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița 0-1, la pauză, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. *0-1, MIN. 7: R. BĂLAN a deschis scorul cu o lovitură de cap din 8 metri, în stânga portarului, după o centrae din stânga, din lovitură liberă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea