Rămâi conectat

Sport

CSO Cugir – TSV 1880 Wasserburg 8-3 (3-0)

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Mai bine de 500 de spectatori au venit sâmbătă pe Stadionul CSO Cugir pentru a urmări partida de fotbal dintre formaţia locală CSO şi echipa TSV 1880 Wasserburg. Un meci amical organizat de primăria locală şi clubul sportiv orăşenesc cu ocazia vizitei la Cugir a delegaţiei oraşului înfrăţit Wasserburg. A fost un fel de retur, după cum lăsa să se înţeleagă Adrian Mihai, directorul clubului cugirean, referindu-se la faptul că anul trecut, fotbaliştii CSO au susţinut la rândul lor o partidă a prieteniei în frumosul oraş german Wasserburg. Meciul, desfăşurat în prezenţa oaspeţilor nemţi reprezentaţi de primarul Michael Kölblz, avându-l alături pe edilul Cugirului Adrian Teban, s-a dovedit antrenant şi spectaculos, cu multe goluri şi faze de poartă aplaudate la scenă deschisă de iubitorii fotbalului. Fără vreo miză anume, pentru gazde a contat doar faptul că a fost o partidă ce a dat startul în pregătirea noului sezon care se apropie şi pe care cugirenii îl atacă cu toată seriozitatea pentru promovarea în Liga a III-a.
Formaţia Wasserburg la care evoluează 5 jucători de origine germană, 5 turci şi un albanez a aliniat următorul 11: Atmaca, Berisa, Huber, Hefcioglu, Scholz, Schamberger, Tanrivermis, Türker, Vorat, Valbi, Michael. CSO i-a trimis în teren pe Jurj, Goronea L., Grozav, Ceapăn, Goronea G., Şuvaina, Haidinăr, Şuteu, Mihu, Dan, Iovănescu. A arbitrat excelent Constantin Gutunoiu.
Seara s-a îmcheiat cu un dineu oferit de gazde la cantina Casei orăşeneşti de cultură de la Colegiul „I.D. Lăzărescu” Cugir. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Start de sezon în trombă la mountain bike pentru Miruna și Radu Măda

Dan HENEGAR

Publicat

în

Miruna și Radu Măda, start de sezon în trombă la mountain bike Pentru Miruna și Radu Măda, supervizați de antrenorul Alexandru Avram și preparatorul fizic Lucian Nicolescu, sezonul de mountain bike a început în acest an în afara țării, cu un concurs în Serbia. Weekend-ul trecut, sportivii din Alba legitimați la CSM Mediaș și-au reprezentat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea