Rămâi conectat

Sport

CSO Cugir – TSV 1880 Wasserburg 8-3 (3-0)

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Mai bine de 500 de spectatori au venit sâmbătă pe Stadionul CSO Cugir pentru a urmări partida de fotbal dintre formaţia locală CSO şi echipa TSV 1880 Wasserburg. Un meci amical organizat de primăria locală şi clubul sportiv orăşenesc cu ocazia vizitei la Cugir a delegaţiei oraşului înfrăţit Wasserburg. A fost un fel de retur, după cum lăsa să se înţeleagă Adrian Mihai, directorul clubului cugirean, referindu-se la faptul că anul trecut, fotbaliştii CSO au susţinut la rândul lor o partidă a prieteniei în frumosul oraş german Wasserburg. Meciul, desfăşurat în prezenţa oaspeţilor nemţi reprezentaţi de primarul Michael Kölblz, avându-l alături pe edilul Cugirului Adrian Teban, s-a dovedit antrenant şi spectaculos, cu multe goluri şi faze de poartă aplaudate la scenă deschisă de iubitorii fotbalului. Fără vreo miză anume, pentru gazde a contat doar faptul că a fost o partidă ce a dat startul în pregătirea noului sezon care se apropie şi pe care cugirenii îl atacă cu toată seriozitatea pentru promovarea în Liga a III-a.
Formaţia Wasserburg la care evoluează 5 jucători de origine germană, 5 turci şi un albanez a aliniat următorul 11: Atmaca, Berisa, Huber, Hefcioglu, Scholz, Schamberger, Tanrivermis, Türker, Vorat, Valbi, Michael. CSO i-a trimis în teren pe Jurj, Goronea L., Grozav, Ceapăn, Goronea G., Şuvaina, Haidinăr, Şuteu, Mihu, Dan, Iovănescu. A arbitrat excelent Constantin Gutunoiu.
Seara s-a îmcheiat cu un dineu oferit de gazde la cantina Casei orăşeneşti de cultură de la Colegiul „I.D. Lăzărescu” Cugir. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gloria Bistrița – Metalurgistul Cugir 3-2 (0-1) | “Roș-albaștrii”, eșec cu liderul după o partidă nebună, în 1 Decembrie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a pierdut, 2-3 (1-0), ultima confruntare a anului, în deplasare cu liderul Seriei 9 Gloria Bistrița, după o confruntare nebună, cu schimbări de situații (0-1, 2-1, 2-2), în care vizitatorii au fost aproape să dea lovitura, însă au fost învinși, ultimul gol al gazdelor fiind autogolul lui S. Itu (66).

“Roș-albaștrii” au condus cu 1-0 și au reușit să egaleze, scor 2-2, în actul secund, unul spectaculos. Scorul a fost deschis de Dohotariu (44, din pasa lui P. Păcurar) și vizitatorii au intrat la cabine în avantaj, un rezultat suprinzător.

*Actul secund: 4 goluri în 20 de minute!

Gazdele au egalat în minutul 50, prin Banyoi, trecând în avantaj în minutul 55, dintr-un penalty, ușor acordat, transformat de V. Mihai. O partidă nebună în doua parte, Vl. Popa egalând în minutul 63, cu capul, din pasa aceluiași P. Păcurar (lovitură liberă) însă trupa lui Adrian Falub a punctat iar, 3 minute mai târziu (când S. Itu a deviat nefericit in propria poartă). În cele din urmă, Gloria a repurtat a 8-a victorie consecutivă, iar Metalurgistul a pierdut 4 din ultimele 5 partide susținute.

Gloria: Mociu – Gallo, Martinovici, R. Bălan/ cpt, Mar, V. Mihai, Larionesi, Pațurcă, V. Mihalcea, Banyoi, Davordzie: rezerve Neacșu, G. Deac, Fl. Bălan, Hasnăș, Al. Florescu, Râpan, Fridrich, Uțiu, Ciobănică. Antrenor Adrian Falub.

Metalurgistul: Csapo – Dohotariu, S. Itu, V. Popa, Kiraly, Tăban, Udrea, P. Păcurar (74, Selagea), Gh. Hăprianu (74, Bura), Șaucă/ cpt (69, Cîrloanță), Cocan; rezerve Perjeriu, L. Itu, Coman, R. Păcurar, Neagu. Antrenor Ion Ilie.

Arbitri Cr. Codrea, D. Lar (ambii Baia Mare), K. Toth (Petrești) Observatori M. Ciglenean (Cluj-Napoca), M. Cozma (Zalău).


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare