CSO Cugir – Avântul Reghin, sâmbătă, de la ora 15.00 | Duelul primelor două clasate, sub Drăgana

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Sâmbătă, de la ora 15.00, sub Drăgana, se dispută întâlnirea dintre CSO Cugir și Avântul Reghin, primele două clasate din Seria a 9-a a Ligii a 3-a, amfitrionii având două puncte avans în ierarhie.

Formația condusă de Lucian Itu are un parcurs perfect, adunând toate punctele puse în joc, în vreme ce gruparea din “orașul viorilor” a înregistrat două victorii și o remiză albă (în runda inaugurală, acasă, cu Industria Galda de Jos). Pe lângă CSO Cugir și Avântul Reghin, în Seria a 9-a mai este o singură echipă ce nu a pierdut, Unirea Dej (un meci mai puțin, cel amânat cu Unirea Alba Iulia).

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Din distribuția amfitrionilor vor absenta I. Grozav și P. Păcurar (depistați pozitiv la testele COVID-19), respectiv Dohotariu și A. Rus – accidentați.

“Roș-albaștrii” abordează confruntarea din fotoliul de lider, după cel mai bun stagional din ultimii 8 ani, echipa cugireană mândrindu-se cu faptul că nu a mai pierdut în eșalonul terț de mai bine de un an, adunând 13 întâlniri fără înfrângere, dintre care ultimele 3 victorii repurtate în actuala ediție. Este al doilea joc pe teren propriu pentru cugireni, precedentul fiind 1-0 cu Unirea Ungheni (în inferioritate din minutul 2), CSO adjudecându-și la scor derby-urile externe “de Alba” de pe “Cetate” (4-1) și Ocna Mureș (5-1).

Dan HENEGAR