CSO Cugir – Avântul Reghin 4-1 (1-1) | „Roș-albaștrii” au dat recital, pentru a 4-a victorie consecutivă!!!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Deși cu probleme de efectiv, gruparea de sub Drăgana a realizata a 4-a victorie consecutivă, una la scor 4-1 (1-1), după ce au fost condusă de formația vizitatoare. CSO Cugir a remontat ecartul și a câștigat fără dubii remarcându-se reușita antrenorului veteran Lucian Itu

Amfitrionii și-au respectat statutul de lider și au produs primul eșec stagional pentru echipa din Reghin, „roș-albaștrii” având maximum de puncte după 4 runde!

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

„Continuăm marșul, am reușit să câștigăm și să depășim problemele apărute înaintea jocului. Am început disputa mai ezitant, însă apoi ne-am reglat și am controlat întâlnirea. Am ajuns să avem emoții cu testele împotriva COVID-19, mai mult decât pentru un meci. Am repurtat un nou succes și ne pregătim de derby-ul de la Galda de etapa viitoare”, a spus „veteranul” Lucian Itu. Acesta a evoluat vârf de atac, după ce runda trecută a fost apărător central, și a marcat întâia oară în actuala stagiune.

*COVID-19 a lovit și gruparea cugireană

După I. Grozav și P. Păcurar (care s-au retestat și rezultatele au fost din nou pozitive) și alți jucători din efectivul primei clasate au fost depistați infectați. Este vorba despre Toilă, M. Lupu și Donzelli, în vreme ce în cazul altor doi jucători, Casian și R. Voicu, rezultatele sunt deocamdată neclare. În consecință, în formula gazdelor au apărut permutări: Vitinha – fundaș central, M. Neagu – fundaș stânga, Itu – în avanposturi

*0-1. MIN. 38: COVACIU a deschis scorul din lovitură liberă, de la marginea careului marcând împotriva fostei echipe

*1-1, MIN. 40: penalty transformat de M: NEAGU, după ce în prima fază tot el ratase lovitura de pedeapsă (faultat Șaucă), însă arbitrul de decis repetarea execuției pentru că portarul nu a stat pe linia porții

*2-1. MIN. 59: DUȘMANU înscrie cu capul, la centrarea lui Șaucă.

*2-1, MIN. 68: DUȘMANU realizează dubla după o acțiune individuală, o cursă de aproximativ 30 de metri

*4.1, MIN. 74: ITU a șutat în vinclu, cu stângul, după o lansare a lui G. Goronea.

Formația condusă de Lucian Itu are un parcurs perfect, adunând toate punctele puse în joc, în vreme ce gruparea din “orașul viorilor” a înregistrat două victorii și o remiză albă (în runda inaugurală, acasă, cu Industria Galda de Jos). Pe lângă CSO Cugir și Avântul Reghin, în Seria a 9-a mai este o singură echipă ce nu a pierdut, Unirea Dej (un meci mai puțin, cel amânat cu Unirea Alba Iulia).

Din efectivul gazdelor absentează, raportat la etapa trecută 5 jucători: Toilă, M. Lupu (golgheterul echipei), Casian, Donzelli, R. Voicu.

Echipe:

CSO: Opric – Tăban, Șt. Radu (81, R. Trif), Vitinha, M. Neagu (63. Șuteu) – Boldea, L. Contra  – Șaucă, G. Goronea, Dușmanu – Itu (80, Cocan); rezerve N. Bănică, D. Rus. Antrenor Lucian Itu.

Avântul: Bucin – D. Crișan, Merdariu, T. Truță, Ad. Luca, Stavilă, Covaciu, Ad. Murar, S. Luca, Baki, Harko; rezerve Vlasa, Laczko, Cirilă, R. Suciu, Chirteș, Bugnaru, Bujor, P. Luca. Antrenor Lorand Barna Budai.

Dan HENEGAR