Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – Akademiya Ontustik 0-2 (0-0) | „Alb-negrii”, eșec în ultimul test din Antalya

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia a suferit o înfrângere în ultima partidă de verificare din stagiul din Antalya, scor 0-2 (0-0), cu Akademiya Ontustik (Kazahstan, a retrogradat în campionatul anterior din eșalonul secund).

Acesta a fost singurul joc din stagiul extern în care gruparea albaiuliană nu a înscris

A fost al 4-lea test susținut în Turcia de divizionara terță, înregistrându-se primul eșec. „Alb-negrii” au dominat prima repriză, când și-au trecut în cont situații ratate de Al. Giurgiu (17), Mâlnă (19) și M. Codrea (25).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La reluare, între buturile albaiuliene a intrat R. Pauletti, și el la primele minute din jocurile de verificare, la fel ca titularul Korbl, tânărul portar fiind învins în minutul 56. Peste două minute, M. Codrea a irosit o mare ocazie de a egala, iar în minutul 83, portarul advers a respins o lovitură liberă executată de Istrate. Și, în loc de 1-1, s-a făcut 0-2, după modelul uniriștii cu situațiile de gol, oponenții cu reușitele. Akademiya Ontustik a majorat avantajul în minutul 85, iar Roșu (89) a mai avut o bună oportunitate. În precedentele amicale din Turcia s-au înregistrat două remize (2-2, cu Gremio Mauaense, Brazilia; 1-1 cu Dila Gori, Georgia) și o victorie (3-0, cu Kovo Belusa, Slovacia).

CSM Unirea Alba Iulia: Korbl – Sebaș, Vomir, I. Grozav, E. Codrea – Mâlnă, C. Cristea – Fetița, Giurgiu, Raicea – M. Codrea; au mai intrat, după pauză R. Pauletti, D. Nistor, M. Boldea, Istrate, Roșu, Ciaun, R. Nistor. Au lipsit, accidentați, V. Stanciu, Indrei, Frăsineanu; nu au intrat Ardei și Lalici, plus portarii Bucur și Stoian.

Grupare albaiuliană va reveni mâine în țară.

Foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea