Rămâi conectat

Sport

CSM Sighetul Marmației – Industria Galda 2-0 (1-0) *Eșec, după trei runde pentru echipa lui Paul Ciucă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Sighetul - Industria Galda3Industria Galda de Jos a pierdut, în etapa a 20-a a Seriei a 5-a, scor 0-2 (0-1), în Maramureș, împotriva unicei echipe invincibile în retur, CSM Sighetul Marmației.

Amfitrionii au trecut astfel pe poziția a doua a ierarhiei, la 4 puncte de liderul FCM Baia Mare, după ce FC Zalău a pierdut la Cugir.

Scorul a fost deschis de o acțiune a fostului echipier al Galdei, mijlocașul Paul Păcurar, ce l-a deschis excelent pe P. Dragoș (8) – acesta finalizând cu un șut în vinclu.

Industria nu s-a predat ușor și a început să pună probleme, amenințând în două rânduri buturile adverse prin Frențiu la finalul primei reprize, pentru ca în minutul 69 Bodea să execute o lovitură liberă puțin alături de poartă.

Până la urmă, același P. Dragoș (min. 80) și-a trecut în cont o dublă, după o pătrundere pe partea dreaptă și un șut plasat pe lângă portar.

*Paul Ciucă: „S-a impus echipa mai valoroasă, P. Păcurar – cel mai bun de pe teren”

Am întâlnit o echipă foarte valoroasă, în multe momente ne-am ridicat la nivelul lor, însă până la urmă s-a impus formația mai bună. Noi, la 0-1 am avut două oportunități de a egala prin Frențiu. În privința fostului meu elev Paul Păcurar, pot spune că a fost cel mai bun jucător de pe teren„, a declarat antrenorul Paul Păcurar.

De ziua sa (a împlinit 22 de ani), fundașul Cristian Ivașcu și-a spart capul evoluând cu un bandaj până la finele confruntării.

Au evoluat echipele:

*CSM Sighetul: Burdun – Al. Novoselenszki, Salip, M. Pistol, Șușu, Cr. Bucur, Greu, P. Păcurar, Roatiș, Taciuc, P. Dragoș; rezerve Anistorean – R. Novoselenszki, I. Florea, Cirtan. Antrenor Dan Dobai.

Industria: Căt. Ștef – Necreală (85, Bota), Al. Man, Haiduc, Cr. Ivașcu – Frențiu (85, Cioară), D. Lupșan, P. Medrea (75, R. Lungu), Bodea – A. Cîmpean (55, D. Stanciu), Baghiu; rezerve M. Bogdan –  Nicoară, D. Goangă.

Foto: Gligor UDREA

[nggallery id=350]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea