Rămâi conectat

Sport

CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia 75-71. Locul 4 pentru Popov în acest sezon

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia pierde ultimul meci din finala mică şi ratează medalia de bronz în detrimentul formaţiei CSM Satu Mare care a câştigat în această seară cu scorul de  75-71 (pe sferturi 21-15, 24-17, 17-19, 13-20). În urma acestui succes CSM Satu Mare ocupă ultima treaptă a podiumului în Liga Naţională de Baschet Feminin, iar echipei din Alba Iulia îi rămâne locul 4 în urma unei dispute în care a murit frumos.

Sala Polivalentă din Satu Mare şi echipa antrenată de Dan Fleşeriu rămân în continuare un coşmar pentru echipa antrenată de Miroslav Popov care nu reuşeşte nici de această dată să spargă gheaţa. Satu Mare s-a distanţat încă din primele minute, la finele primului sfert tabela a arătat 21-15, iar după jumătate din meci CSM a condus cu scorul de 45-32. CSU a câştigat al treilea sfert, dar se pare că totul a fost prea târziu pentru o revenire, deşi în ultimul sfert echipa noastră a reuşit să reducă din avantaj. Ultimele două minute au fost foarte grele pentru Satu Mare, diferenţa de pe tabelă fiind doar de 3-4 puncte, dar finalul a consemnat parcă o reeditare a primei confruntări, CSM câştigând cu scorul de 75-71.

„Din păcate nu am reuşit să întoarcem rezultatul în totalitate deşi am fost foarte aproape în finalul meciului. Nu am intrat aşa cum am preconizat, Satu Mare s-a distanţat destul de mult în primele două sferturi. Sunt mândru de jucătoare, sunt mândru de staful tehnic, am reuşit să îndeplinim obiectivul propus în acest sezon” a declarat la finalul meciului Petru Eleş, directorul sportiv al echipei CSU.

Pentru CSU au marcat A. Thompson – 22, B. Tobin – 16, R. Laza – 12 J. Vukoje – 8, T. Brantlova – 6, A. Uiuiu – 5, Z. Melnika – 2 puncte.

Pauza competiţională va aduce schimbări majore de efectiv în cadrul formaţiei din Alba Iulia, dar antrenorul cu cele mai bune performanţe Miroslav Popov va rămâne conform spuselor preşedintelui Bogdan Duma.

Final de sezon!

Acesta a fost ultimul meci din actualul sezon pentru CSU care intră într-o binemeritată vacanţă. După orice sfârşit se trage linie şi putem spune că a fost un sezon reuşit în care echipa şi-a îndeplinit obiectivele şi a reuşit cea mai bună performanţă din istorie: o medalie de argint în Cupa României şi un loc 4 la finele Ligii Naţionale de Baschet Feminin care trimite automat formaţia în cupele europene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea