// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0-3 | Campioana încheie anul cu o victorie lejeră

Sfârșit de an perfect pentru Volei Alba Blaj, deținătoarea eventului național, care a câștigat a 9-a partidă, din 10 posibile în Divizia A1, în deplasare cu CSM Lugoj, scor 3-0 (25-5, 25-15, 25-21), succes care trage cortina peste anul 2017.

În prima parte a sezonului Volei Alba Blaj a strâns 12 victorii din 13 întâlniri în trei competiții, singurul eșec fiind cu rivala CSM București.

Venită după victoria istorică repurtată în Champions League, formația din „Mica Romă” nu a avut nicio emoție în Banat, chiar dacă antrenorul Darko Zakoc a odihnit câteva dintre titulare. Primul set a însemnat o veritabilă umilință pentru amfitrioane, care abia au strâns 5 puncte. Cu acest succes, tripla campioană a strâns 27 de puncte, clasându-se pe treapta a doua a podiumului, după CSM București. În partida de la  Lugoj, primul meci din retur, Volei Alba Blaj nu a avut emoții, doar în setul al treilea (când au intrat și Salaoru și Cleger), pe fondul relaxării evidente, gazdele apropiindu-se pe tabelă.

După câteva zile de vacanță, elevele lui Zakoc vor relua pregătirea, întrucât luna ianuarie debutează cu două partide importante în Champions League, ambele în deplasare, cu Developres Rzeszow (11 ianuarie 2018), și ASPTT Mulhouse VB (24 ianuarie), întâiul meci în competiția internă fiind în 13 ianuarie, acasă cu „U” Cluj.

Volei Alba Blaj: Lena Moellers – Ramona Rus, Mariana Aquino, Slavina Koleva, Selime Ilyasoglu, Nneka Oniejekwe – Marina Vujovic (libero); au mai jucat Petya Barakova, Ana Cleger, Adina Salaoru

 

Dan HENEGAR

Un răspuns la CSM Lugoj – Volei Alba Blaj 0-3 | Campioana încheie anul cu o victorie lejeră

  1. Ion Moldovan 17.12.2017 la 20:59

    Dacă va documentati putin asupra a ceea ce a fost la Lugoj, probabil că nu ati fi folosit nefericita expresie ”umilinta”, însă din birou și cu google ca documentare, cam asa arata articolul. Pe de altă parte, în ultimul set am reusit mai multe decât Volero Zurich în fața Blajului. E și asta o perspectivă și un mod de a trata subiectul.
    Ion Moldovan, vicepreședinte CSM Lugoj
    P.S. Detaliile despre ce s-a întâmplat la Lugoj sunt pe pagina oficială a echipei