Rămâi conectat

Sport

CS Zlatna vrea să joace la lumina reflectoarelor în retur

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

  • Partidele de pe Ampoi ar putea fi transmise de DigiSport

    După ce în toamna trecută s-au încheiat lucrările de modernizare ale stadionului „Minaur”, prin instalarea a încă doi stâlpi pentru completarea nocturnei şi omologarea acesteia de către reprezentanţii FRF, oficialii divizionarei terţe au gânduri mari în retur. Reprezentanţii CS Zlatna intenţionează să dispute în primăvară toate întâlnirile de pe propriul teren la lumina reflectoarelor (ce vor asigura arenei un iluminat de 1200 de lucşi). Mai mult, gruparea de pe Ampoi este în tratative foarte avansate cu televiziunea DigiSport în ideea transmiterii în direct a jocurilor interne. „Avem toate documentele necesare vizate de Federaţia Română de Fotbal, noi trebuie să solicităm în timp regulamentar şi să asigurăm cazarea echipelor oaspete în cazul în care ora va fi una înaintată. De asemenea, suntem foarte aproape să parafăm contractul cu reprezentanţii Digi pentru transmiterea partidelor de la Zlatna”, a declarat Adrian Marius Haţegan, noul preşedinte al CS Zlatna.
Aurarii debutează în partea secundă a stagiunii acasă, cu ASA Unirea Ungheni şi are 7 confruntări interne în retur, în ordine cu mai sus amintita grupare (locul 3), Gloria II Bistriţa (locul 16), Sănătatea Cluj (locul 9), Seso Câmpia Turzii (locul 6), FC Zalău (locul 8), Olimpia Satu Mare (locul 2) şi liderul Corona Braşov. Sub comanda lui Dorel Mureşan, CS Zlatna se clasează pe penultima poziţie a ierarhiei Seriei a 6-a din Liga a 3-a, cu numai 9 puncte în 15 etape şi îşi propune evitarea celei de-a treia retrogradări consecutive. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea