Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Unirea Alba Iulia a câştigat Cupa României la cros

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Atletele de la CS Unirea Alba Iulia au câştigat Cupa României la cros, întrecere disputată la Băile Felix. Competitoarele uniriste s-au impus în concursul pe echipe al senioarelor pe distanţa de 8 kilometri. Echipa de la CS Unirea Alba Iulia fost alcătuită din Roxana Duţă, Ana Rodean, Andra Ologu şi Alina Boholţan. De asemenea, echipa Clubului Sportiv Şcolar Blaj a învins în întrecerea masculină a juniorilor 3, desfăşurată pe distanţa de 3 kilometri. La categoria “copii 3”, LPS Alba Iulia s-a situat pe locul 2 în concursul feminin pe distanţa de 1000 metri, iar la “copii 2” LPS Alba Iulia a ocupat locul al treilea la masculin pe distanţa de 1.200 de metri. Dintre atleţii din Alba cea mai bună clasare individuală i-a aparţinut lui Adrian Dordea (CSŞ Blaj) – locul 5 la juniori 2 pe distanţa de 6 kilometri. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea