CS Ocna Mureș – Viitorul Vama Seacă 10-0 (2-0), în amicalul de pe „Stadionul Dragostei” | „Manita” pentru Kiss Hunor!

CS Ocna Mureș, proaspăt promovată în Liga a 3-a, trebuia să susțină sâmbătă, 28 iulie, un al doilea joc de verificare al perioadei estivale (primul 2-4 cu Metalurgistul Cugir), cu Arieșul Turda, însă amicalul a fost anulat din pricina nehotărârii adversarului.

În consecință ocnamureșenii s-au reorientat și au programat în aceeași zi, tot pe “Stadionul Dragostei”, o întâlnire cu Viitorul Vama Seacă, echipă ce a acces în Liga a IV-a, la cerere, pe care au câștigat-o cu un zdrobitor 10-0 (2-0). Golurile au fost înscrise de Val. Drăgan – 3, Kiss – 5 (unul din penalty), A. Gherman și Brie.

ELIT

Antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier au mizat pe formula: Clipici (30, Țiboc; 60, Decean) – Guț, Csegoldi, Gorba, Șandor (j, Ardealul Cluj) – Cociș, P. Man, T. Cristea, A. Gherman, S. Șimandi – Val. Drăgan; iar după pauză Brie, Căt. Ivașcu, Olar, Cr. Ivașcu – Chiorean, Cimpoieșu, Kiss, Pereat, Moise – Val. Drăgan; a absentat Domșa.

De luni ocnamureșenii intră în stagiu centralizat de pregătire la domiciliu, cantonament încheiat cu un joc, sâmbăta viitoare, cu Gloria Bistrița.

Sursa foto: CS Ocna Mureș (facebook)

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...