CS Ocna Mureș – Sticla Arieșul Turda, sâmbătă, pe “Stadionul Dragostei” | “Soda dragă”, revenire cu emoții și probleme în eșalonul terț

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

După o pauză de un an, CS Ocna Mureș revine pe a treia scenă a fotbalului autohton, dispută pe “Stadionul Dragostei”, sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17.00, cu Sticla Arieșul Turda.

Dintre conjudețene, “Soda dragă” a avut cea mai scurtă vacanță, întrucât a participat la miniturneul de promovare de la Ungheni, de luna trecută. Multe emoții însoțesc acest joc inaugural, întrucât ocnamureșenii suferă din pricina pandemiei. Zilele trecute Șumblea a fost testat pentru COVID-19, rezultatul fiind neconcludent (fiind izolat la domiciliu până la următoarele testări). În plus P. Man, Angeru și Vădana – sunt disponibili pentru meci, în urma recentelor evenimente.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe de altă parte, nici turdenii nu se simt confortabil: au pierdut în Cupa României, 1-4 la Ungheni, primul meci disputat din luna martie (oficial sau amical)! “Plecăm cu șansa a doua, dar ne dorim un rezultat pozitiv. Va fi o confruntare «pe viață și pe moarte», sunt aceste probleme apărute recent, dar sperăm să le depășim. În lupta pentru evitarea retrogradării, va conta orice punct”, a spus Gabriel Cotoară, cel mai tânăr antrenor din județ ce va activa la acest nivel, ce va debuta cu acest prilej în Liga a 3-a.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Dan HENEGAR