Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș – Sticla Arieșul Turda, sâmbătă, pe “Stadionul Dragostei” | “Soda dragă”, revenire cu emoții și probleme în eșalonul terț

Dan HENEGAR

Publicat

în

După o pauză de un an, CS Ocna Mureș revine pe a treia scenă a fotbalului autohton, dispută pe “Stadionul Dragostei”, sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 17.00, cu Sticla Arieșul Turda.

Dintre conjudețene, “Soda dragă” a avut cea mai scurtă vacanță, întrucât a participat la miniturneul de promovare de la Ungheni, de luna trecută. Multe emoții însoțesc acest joc inaugural, întrucât ocnamureșenii suferă din pricina pandemiei. Zilele trecute Șumblea a fost testat pentru COVID-19, rezultatul fiind neconcludent (fiind izolat la domiciliu până la următoarele testări). În plus P. Man, Angeru și Vădana – sunt disponibili pentru meci, în urma recentelor evenimente.

Pe de altă parte, nici turdenii nu se simt confortabil: au pierdut în Cupa României, 1-4 la Ungheni, primul meci disputat din luna martie (oficial sau amical)! “Plecăm cu șansa a doua, dar ne dorim un rezultat pozitiv. Va fi o confruntare «pe viață și pe moarte», sunt aceste probleme apărute recent, dar sperăm să le depășim. În lupta pentru evitarea retrogradării, va conta orice punct”, a spus Gabriel Cotoară, cel mai tânăr antrenor din județ ce va activa la acest nivel, ce va debuta cu acest prilej în Liga a 3-a.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea