Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Ocna Mureș stă pe un butoi de pulbere! Pereat: “Ori noi, ori el!” | Război în curtea liderului, între președintele Corpodean și antrenorii Pereat și Ovidiu Maier

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ape tulburi în curtea liderului Ligii a IV-a, CS Ocna Mureș, înaintea ultimei etape, duminică, 10 iunie, de la ora 11.00, cu Energia Săsciori, pe “Stadionul Dragostei”, meci care poate parafa matematic câștigarea campionatului de către “Soda” și reprezentarea județului Alba la barajul de promovare în eșalonul terț!

De fapt, este un război în toată regula între președintele Sorin Corpodean și antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier. O discuție iscată de fostul președinte al AJF Alba, purtată înaintea ședinței de pregătire de ieri, pe tema ultimelor două rezultate (CS Ocna Mureș a reușit un singur punct, pierzând din ecartul de 7 “lungimi” față de contracandidata Sportul Petrești), a fost scânteia ce a aprins conflictul! Iar un mesaj postat pe rețelele de socializare de Ionuț Pereat, a declanșat nebunia, provocând peste 100 de comentarii, o parte dintre jucători solidarizându-se, în mediul virtual, cu antrenorii Ionuț Pereat și Ovidiu Maier, gloriile fotbalistice locale. Din spusele antrenorului Ionuț Pereat, nu mai este cale de împăcare, conflictul fiind fără întoarcere!

*Pereat: “Corpodean suferă de comunism!”

Domnul Corpodean ne-a transmis că nu ne mai ocpuăm de echipă, iar dânsul o să fie antrenor! Dar să stea liniștit că noi nu o să plecăm, să plece el, că oricum nu are nicio funcție în club. Este vorba de munca noastră, suntem pe primul loc, iar în ultimii ani, din 57 de meciuri am avut numai 7 înfrângeri, restul fiind victorii și egaluri. S-a umplut paharul, au mai fost și alte episoade în trecut, neînțelegeri, pentru că nu am stat drepți în fața lui. Domnul Corpodean suferă de comunism, dar este clar: ori noi, ori el!”, a declarat Cornel Pereat.

*Astăzi, ora 16.00, ședință decisivă

Conform unor surse oficiale, în această după-amiază, la ora 16.00, este prevăzută o ședință a Consiliului Director al CS Ocna Mureș, în care se va discuta cele întâmplate, urmând să se ia o decizie în privința băncii tehnice, a continuării celor doi antrenori. Oricum ai analiza situația, este un moment delicat pentru Soda, un punct tensionat, cu doar 4 zile înaintea finalului stagional și două săptămâni până la dubla de baraj cu Unirea Cristuru Secuiesc (23 și 30 iunie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea