Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș – Gloria Bistrița-Năsăud, sâmbătă, ora 15.00 | “Soda dragă”, hop contra lui Falub

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ultima etapă a sezonului regular al eșalonului terț propune sâmbătă, 26 martie, de la ora 15.00, o întâlnire între vecinele din clasament, CS Ocna Mureș (locul 6, 19 puncte) și Gloria Bistrița-Năsăud (poziția a 5-a, 23 de puncte), echipe ce se vor revedea și în play-out-ul Seriei a 9-a.

Bistrițenii, pregătiți de antrenorul Adrian Falub (cel ce a promovat cu Unirea Alba Iulia în Liga 1 în 2009), vor bifa prima deplasare din acest an, după două succese interne la limită (1-0 cu Unirea Alba Iulia și 2-1 cu Sticla Turda), Gloria neavând prea multe reușite pe terenuri străine (în 8 jocuri, o remiză și un succes clar, 4-0, la Alba Iulia). “Soda dragă” s-a călăuzit în ultimele jocuri după principiul “una rece” (eșec acasă, 2-3 cu “virușii verzi”) și “alta caldă” (1-0, pe “Cetate”, în derby “de Alba”, reușită a golgheterului Cioară, 7 goluri). În tur, la Bistrița, a fost 2-0 pentru gazde, într-o întâlnire la finele căreia vizitatorii au acuzat maniera de arbitraj. Însă pentru ocnamureșeni continuă să apese problemele de lot, în condițiile în care pe lângă T. Cristea, Cioplântă și Căt. Creț (indisponibilități de durată), vor Haiduc și Al. Kiraly – suspendați și Ov. Truță – nerefăcut, situație în care vor fi permutări în linia defensivă.

“Bistrița este cea mai bună echipă din play-out, a și câștigat toate punctele din acest an. Au antrenor nou, adus cu gândul pentru a construi o echipă de promovare în sezonul următor. Sper să facem un meci bun, în care fiecare jucător să își respecte sarcinile și să nu pierdem”, a punctat Paul Ciucă.

CS Ocna Mureș va debuta în play-out tot pe teren propriu, în prima sâmbătă din aprilie, cu ocupanta locului al 9-lea (momentan Sticla Turda, Avântul Reghin și Sănătatea Cluj au câte 15 puncte, iar în clasamentul în 3, avantajați sunt turdenii), iar în a doua etapă se va revedea cu Gloria… la Bistrița.

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea