Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș continuă căutările la nivelul achizițiilor | Tegbo, Frențiu și Neșan, primele plecări oficiale

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș continuă căutările pentru întărirea efectivului în vederea returului din eșalonul terț, pe care-l va relua din postura de ocupantă a poziției a 6-a în Seria a 9-a.

Deocamdată, este sigură înregimentarea atacantului Andrei Vasinc (originar din comuna Unirea, fost la Someșul Dej), dar și trei despărțiri. Juniorul Neșan ce a a primit dezlegarea să evolueze în Liga a 4-a din județul Mureș, mijlocașul Răzvan Frențiu (s-au stabilit toate detaliile între cluburi și va evolua la CS Universitatea Alba Iulia) și atacantul Best Tegbo (cu care s-a reziliat înțelegerea, îndepând cu 1 ianuarie, după 6 luni petrecute în “alb-albastru”). În contrapartidă, în efectivul condus de antrenorul Paul Ciucă va fi prezent, la reluarea pregătirilor, juniorul localnic Răzvan Oprinca (mijlocaș, din anul 2006). 

Pe de altă parte se așteaptă un răspuns de la Alexandru Giurgiu, căpitanul Unirii Alba Iulia, fotbalist care a cerut un răgaz de gândire întrucât în această perioadă a devenit tată. De asemenea, la reunirea ocnamureșenilor (luni, 24 ianuarie) sunt așteptați mijlocașul Alex Petruș (22 de ani, fost la CFR Cluj 2, Sănătatea Cluj și Minaur Baia Mare), fundașul lateral Dragoș Balint (20 de ani, ex-Someșul Dej 2) și Antonio Savu (n. 2001, fundaș sau mijlocaș central, legitimat la CSO Plopeni), Al. Hada (mijlocaș ce a mai evoluat la Soda, dar și la Industria Galda) dar și alți câțiva jucători în probe, ce vor fi urmăriți câteva zile la lucru de antrenorul Paul Ciucă. În funcție de rezolvarea transferurilor, pe “principiul domino-ului” se va decide și în privința altor plecări, pe lista de așteptare fiind Casian, Coltor sau Cl. Marcu.

CS Ocna Mureș, cu 16 puncte, se pregătește de abordarea celor 10 jocuri din play-out, deși, teoretic, înaintea ultimelor 3 etape din returul Ligii a 3-a mai are șanse matematice la play-off (locul 4, cu 24 de puncte, Viitorul Cluj). Ocnamureșenii joacă în primele 3 runde din primăvară doar în Alba, acasă cu Sănătatea, apoi pe “Cetate” cu Unirea Alba Iulia, și iar acasă cu Gloria Bistrița.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea