Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CS Iernut – CS Ocna Mureș 4-5 (2-2), în returul barajul de supraviețuire | „Soda dragă” a rămas în Liga a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CS Ocna Mureș și-a atins obiectivul în acest sezon și a evitat retrogradarea din Liga a 3-a, astfel că gruparea din orașul salin va bifa doua campionate consecutive pe a treia scenă. Echipa condusă de Gabriel Cotoară a învins 5-4 (2-2) în returul barajului de supraviețuire cu CS Iernut. 

Cum lucrurile erau aproape clare după manșa tur, când ocnamureșenii au câștigat 3-0, la „masa verde” (pe teren 3-1), deși CS Iernut a înaintat un recurs la FRF, situația s-a simplificat total în primul mitan după ce vizitatorii au punctat în două rânduri (Cioară 34, G. Goronea (39). Meciul a fost unul spectaculos, cu răsturnări de situație, un joc în care nu a mai contat scorul, cu schimbări de situație pe tabelă: 1-0, 1-2, 3-2, 3-4 (un autogol și M. Domșa, 81) și 4-5! În final ambele echipe au rămas în inferioritate, ambele echipe având câte un eliminat pentru cumul de avertismente: I. Chețan (90) și Guț (90+3).

*Cotoară: „Sunt fericit că am îndeplinit obiectivul”

„La începutul jocului nu a fost simplu, adversarii au deschis scorul, era și presiunea tribunei, dar lucrurile s-au liniștit oarecum după ce am preluat conducerea, chiar dacă până la final au mai fost și alte răsturnări de situație pe tabelă. Important este că am îndeplinit obiectivul clubului și am rămas în Liga a 3-a. În acești doi ani de când sunt la Ocna Mureș, dous sezoane încărcate și tensionate, am reușit să ne ducem la bun sfârșit dezideratele: promovare pe a treia scenă și evitarea retrogradării Avem nevoie de o vacanță pentru a ne liniști, iar în privința viitorului trebuie să purtăm o discuție cu oficialii clubului. Întregul staff, cât și majoritatea jucătorilor suntem la final de contract”, a menționat Gabriel Cotoară.

Am îndeplinit obiectivul echipei, acela de a rămâne în Liga a 3-a, mă bucur că am reușit să marchez 8 goluri pentru «Soda», o echipă cu tradiție, ce ne-a oferit condiții bune de când am semnat. Vreau să dedic aceste reușite în special iubitei mele Diana, care a fost lângă mine, dar și celor mai buni prieteni ai mei Ionu și Beni! Și, în ghilimele, vreau să «dau peste nas» contestatarilor mei care au zis că «Numai la Galda pot juca“! Uite că am reușit să fiu golgheter și la CS Ocna Mureș”, a precizat atacantul Alexandru Cioară, cel care în returul din Mureș a înscris un gol și a oferit două pase decisive.

 

*1-0, MIN. 10: gazdele au deschis scorul prin autogolul lui M. GUȚ

*1-1, MIN. 35: CIOARĂ a egalat după o deschidere excelentă a lui Guț

*1-2, MIN. 40: G: GORONEA a marcat la o centrare excelentă de la Cioară.

*2-2, MIN. 45+2: egalare reușită de I. CHEȚAN

*3-2, MIN. 49: același I. CHEȚAN realizează dubla și aduce avantajul de partea gazdelor

*3-3, MIN. 75: GilYEN a trimis în propria poartă la o acțiune în care au fost implicați M. Domșa și Chișu

*3-4, MIN. 78 M: DOMȘA a readus avantajul în tabăra oaspeților, lat în poarta goală la pasa lui Cioară

*4-4: MIN. 89: UNGUR a transformat o lovitură liberă

*4-5, MIN. 90: TOCU a finalizat o pasă venită de la G. Goronea

Echipe:

CS Iernut: E. Ștef (82, M. Moga) – Gilyen (82, Angyal), Balea, Ungur, Sîplăcan – Feketics, Șaim, I. Chețan, Pastor (76, Tâmpla), An. Moldovan (72, Szilagyi), Sălăghie (46, G. Mărginean), Harshyrov; rezerve  Ad. Crișan,  Orban, Fekete. Antrenor Horațiu Moldovan

CS Ocna Mureș: Vl. Ignat – Frențiu (81, Cunțan), Haiduc, C. Lazăr, Cl. Marcu  (81, Moise) – Socaci, Guț/ cpt – G. Goronea, Chișu (75, Al. Kiraly), T. Cristea (58, M. Domșa) – Cioară (81, Tocu); rezerve Angeru, Uță,  Isac, Vădan. Antrenori Gabriel Cotoară, Romeo Arinar și Tudor Stan.

Arbitri Cos. Apetrei (Roznov), Cos. Cercel (Piatra Neamț), S. Păduraru (Gura Humorului) *Observatori M. Ciglenean (Cluj), V. Călușer (Voiniceni)

.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea