Rămâi conectat

Sport

CS Hunedoara – Industria Galda, în a 4-a rundă a Seriei a 9-a | Foame de puncte lângă furnale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programarea face ca în această etapă a Seriei a 9-a a Ligii a 3-a să fie doar jocuri între vecinele de clasament, unul dintre acestea urmând să se desfășoare sâmbătă, pe Stadionul “Michael Klein”, de la ora 15.00, între CS Hunedoara (locul 7, 3 puncte) și Industria Galda de Jos (locul 8, un punct).

Singurul joc câștigat de amfitrioni s-a produs acum două săptămâni, tot împotriva unei grupări din Alba, 1-0 cu CS Ocna Mureș. Găldenii au două eșecuri la rând, dar speră să depășească problemele și să spargă gheața.

Situația la nivelul lotului este în continuare una extrem de dificilă, dar suntem datori să luptăm și să obținem rezultate, oricât de mari ar fi obstacolele care ne apar în cale. Hunedoara are o echipă cu jucători tineri, bine organizați, care reușesc să facă un presing avansat, agresiv, bine coordonat, punând adversarul în dificultate. Va fi un meci aprig în care sper să nu mai ratăm șansele de a marca, iar în defensivă să evităm greșelile decisive”, a transmis Paul Ciucă.

Vor reveni Tegbo (după suspendare) și P. Medrea, însă lista absenților rămâne în continuare lungă: Frențiu, Ad. Hăprian și Anghel (depistați pozitiv, s-au retestat și așteaptă rezultatele), Baghiu – suspendat, Cernea – plecat la muncă în Germania, P. Muntean, Hodea și Vonya – accidentați. Practic este o situație similară cu aceea dinaintea disputei cu Sticla Arieșul Turda, singura susținută pe teren propriu în această toamnă, antrenorul găldenilor având de surmontat lipsa unor jucători de bază


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea