Criză de efectiv pentru Performanța Ighiu înaintea primei etape din retur | Cinci absențe de marcă din distribuția lui Mihai Manea

Performanța Ighiu este singura echipă din Alba al cărui program oficial nu este perturbat din pricina amânării etapei a 16-a din Liga a 3-a (pentru 28 martie). Divizionara terță stătea în runda inagurală, astfel că oricum întâiul joc oficial era disputa externă cu Gaz Metan Mediaș II, de la Dumbrăveni, de vineri, 9 martie, iar în “intermediara” din 28 martie stă (nefiind încărcat programul).

Cea mai bine plasată între conjudețene la finele turului, poziția secundă în ierarhia Seriei a 5-a, are probleme majore de efectiv înaintea întâiului joc din 2018. Antrenorul Mihai Manea nu poate conta pe 5 titulari, Iclănzan, Fetița, Trifa, Joldeș și Circov – toți suspendați (ultimul este și accidentat, fractură de metatarsiene, șanse reduse de a juca în retur). Problemele majore în alcăturirea primului unsprezece sunt în zona fundașilor centrali, unde lângă Potopea va fi utilizat atacantul Cl. Oara (reprofilat la fel ca și în partida cu Unirea Dej), dar și în linia mediană, unde absentează titularii Fetița (golgheter), Trifa și Circov. Efectivul este restrâns numeric, doar 17 jucători, dintre care 9 juniori: Sporea, A. Câmpean, Olălău, E. Crișan, Tineiu, Seiwerth, Zsigmond, Petruse și Cordoș. În plus nu este certă rezolvarea transferului fundașului camerunez Tebo până la ora meciului.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...