Rămâi conectat

Cultură Educație

Copiii grădiniţei „Scufiţa Roşie” au învăţat cum să se protejeze în caz de dezastru

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Plutonierul Păşculeţ Cristian, din cadrul ISU Alba le-a explicat marţi, 3 mai, copiilor de la Grădiniţa cu program prelungit „Scufiţa Roşie” (nr.7) din Alba Iulia, cum pot să se protejeze în cazul unui dezastru, incendiu sau cutremur. „Copiii grădiniţei noastre au răspuns prompt şi au învăţat din „mers” multe lucruri practice pe care le vom aplica în cazul acestor situaţii” ne-a declarat directoarea grădiniţei, profesoara Aurica Bărbat. „Astfel de activităţi-simulări s-au desfăşurat şi în anii precedenţi pe baza unei bune colaborări între I.S.U. „Unirea” Alba şi Grădiniţa cu P.P. Scufiţa Roşie (nr.7)” a mai spus directoarea Bărbat.
Faptul că această acţiune nu a fost doar o activitate bifată într-o programare anuală şi chiar a avut un impact real asupra preşcolarilor de la această grădiniţă mi-a demonstrat-o chiar fiul meu de 6 ani, care a participat la acest instructaj al ISU. Întorcându-se de la grădiniţă, băieţelul i-a aplicat la rândul său un instructaj pe cinste… bunicii sale: „Dacă e cutremur, să te bagi repede sub masă şi să stai nemişcată. Dacă este incendiu, să suni repede la 112 şi să ieşi repede din casă!”. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea