Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Comunicat de presă – Anunț finalizare proiect „Proiect ZIA CAR CLEAN SRL” Cod SMIS 159615

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Societatea ZIA CAR CLEAN SRL, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea  proiectul cu titlul „Proiect ZIA CAR CLEAN SRL” în baza contractului de finanțare nr.409/POC/411/AS, încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate.

Proiectul s-a derulat de la data de 21.01.2023 , data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 și până în prezent.

Proiectului finanțat prin Programul Operațional Competitivitate si implementat de către ZIA CAR CLEAN SRL  are o valoare totală de 2.454.468,48 lei, din care 1.535.143,05  lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat consolidarea poziției pe piață a firmei în domeniul lucrărilor de pregătire a terenului, după pierderea suferită în contextul crizei economice generate de pandemia de COVID-19. Îndeplinirii acestui scop a contribuit la dezvoltarea activități prin utilizarea noilor tehnologii astfel s-au realizat investiții în vederea achiziționării de echipamente moderne, de ultima generație, specifice domeniului de activitate vizat.

Rezultatele obținute în urma implementării proiectului:

-Dotarea societății cu mijloace fixe performante, respectiv a două buldoexcavatoare, a unui miniexcavator, midiexcavator, care asigură executarea lucrărilor în timpi optimi și la un nivel calitativ superior a operațiunilor de pregătire a terenului în vederea creșterii gradului de tehnologizare, prin diminuarea consumului de combustibil și reducerea emisiilor poluante.

– Diminuarea impactului negativ asupra mediului în urma achiziționarii  unui miniexcavator electric care contribuie la reducerea emisiilor poluante.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Acțiunea 4.1.1.

Date de Contact

ZIA CAR CLEAN SRL

Sediu social: str. Calea Clujului 140B, Blaj, județul Alba,

Reprezentant legal: DUROI ANDREI-CATALIN

Telefon: 0751786307

E-mail: [email protected]

„Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

De ce devine egld alegerea criptoentuziaștilor: avantaje și tendințe (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Lumea criptomonedelor este una extrem de complexă și nu mulți o înțeleg. Aceia care i-au descoperit, însă, tainele devin tot mai interesați de EGLD și rețeaua Elrond. Din ce în ce mai atractivă pentru investitori și pentru aceia pasionați de tehnologie, această monedă digitală a devenit cunoscută pentru inovația și pentru performanțele solide pe care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea